Dupa Sarbatorile Pascale si toata vara am trecut printr-o perioada foarte dificila si m-am impartit intre spital si casa.
Mi-era foarte rau si cam o saptamana organismul a refuzat orice aliment.
Atunci sotul meu mi-a pregatit visine cu zahar si cu frisca naturala preparata tot de el si a fost o reusita...Am putut manca si am simtit ca m-au racorit pur si simplu...
A facut pozele si acum am dat de ele in calculator.M-am gandit sa postez reteta pentru ca a fost o reteta simpla,dar facuta din dragoste si chiar a avut efectul scontat.
A spalat fructele,le-a curatat de codite,le-a scos samburii, dupa care a adaugat peste visine esenta, zahar dupa gust, zaharul vanilat, le-a amestecat cu grija si le-a lasat la rece.
In momentul in care zaharul s-a topit si s-a format siropul se pot consuma.
Sunt delicioase si vi le recomand cu placere...

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii