Dupa Sarbatorile Pascale si toata vara am trecut printr-o perioada foarte dificila si m-am impartit intre spital si casa.
Mi-era foarte rau si cam o saptamana organismul a refuzat orice aliment.
Atunci sotul meu mi-a pregatit visine cu zahar si cu frisca naturala preparata tot de el si a fost o reusita...Am putut manca si am simtit ca m-au racorit pur si simplu...
A facut pozele si acum am dat de ele in calculator.M-am gandit sa postez reteta pentru ca a fost o reteta simpla,dar facuta din dragoste si chiar a avut efectul scontat.
A spalat fructele,le-a curatat de codite,le-a scos samburii, dupa care a adaugat peste visine esenta, zahar dupa gust, zaharul vanilat, le-a amestecat cu grija si le-a lasat la rece.
In momentul in care zaharul s-a topit si s-a format siropul se pot consuma.
Sunt delicioase si vi le recomand cu placere...
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii