Visinele se spala si se curata de simburi.
La fiecare kg de visine curatate se adauga 600 g zahar.Se invirte bine sa se topeasca zaharul si se tine asa de azi pe miine, invirtindu-se din cind in cind.
A doua zi, dupa ce s-a topit zaharul, se adauga salicil un 1/2 lingurita .
Siropul rezultat se pune in sticle, pentru iarna iar visinele in borcan si se pot folosi la prajituri, torturi, sosuri sau supe

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii