autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Visul fructelor

Autor: Zenovia Bodescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 noiembrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Zenovia Bodescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 noiembrie 2007

Ingrediente
Pentru baza:1.5 l suc Fanta,10 linguri zahar,15 linguri gris. Pentru crema:2 budinci de vanilie,1 l de lapte, linguri zahar. 1 plic de frisca, ml lapte,2 banane,2 portocale,felii de ananas.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

14 voturi

Mod de preparare

Se fierbe sucul cu zahar si, cand a clocotit se pune grisul ca \"in ploaie\". Se amesteca pana se umfla grisul, apoi se toarna intr-o tava si se da la rece. Budinca se prepara in mod obisnuit cu cantitatile date. Se toarna budinca peste baza din suc, se pune frisca si se decoreaza cu toate fructele taiate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Visul fructelor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Negresa cu mascarpone si dulce de leche

Negresa cu mascarpone si dulce de leche

Topim untul partial,apoi il mixam pana se intareste din nou. Adaugam zaharul si zaharul vanilat si

1 vot    3 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Dulceata de prune

Dulceata de prune

Se spala bine prunele si se decojesc. Se taie in bucati mai mici, se pun intr-o cratita mare si se

1 vot    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

14 voturi

Ingrediente

  • Pentru baza:1.5 l suc Fanta,10 linguri zahar,15 linguri gris. Pentru crema:2 budinci de vanilie,1 l de lapte, linguri zahar. 1 plic de frisca, ml lapte,2 banane,2 portocale,felii de ananas.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Biscuiti