autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Visul fructelor

Autor: Zenovia Bodescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 noiembrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Zenovia Bodescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 noiembrie 2007

Ingrediente
Pentru baza:1.5 l suc Fanta,10 linguri zahar,15 linguri gris. Pentru crema:2 budinci de vanilie,1 l de lapte, linguri zahar. 1 plic de frisca, ml lapte,2 banane,2 portocale,felii de ananas.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

14 voturi

Mod de preparare

Se fierbe sucul cu zahar si, cand a clocotit se pune grisul ca \"in ploaie\". Se amesteca pana se umfla grisul, apoi se toarna intr-o tava si se da la rece. Budinca se prepara in mod obisnuit cu cantitatile date. Se toarna budinca peste baza din suc, se pune frisca si se decoreaza cu toate fructele taiate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Visul fructelor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tiramisu

Tiramisu

Se prepara cafeaua si se lasa la racit. Se bate frisca lichida cu mixerul pana devine cremoasa

2 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Chec cu stafide

Chec cu stafide

Se bat albusurile spuma, zaharul cu apa se fierbe pana se topeste, se pune peste albusuri, apoi se

25 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

14 voturi

Ingrediente

  • Pentru baza:1.5 l suc Fanta,10 linguri zahar,15 linguri gris. Pentru crema:2 budinci de vanilie,1 l de lapte, linguri zahar. 1 plic de frisca, ml lapte,2 banane,2 portocale,felii de ananas.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri cu tahini Fursecuri cu tahini

Se pun toate ingredientele in bolul mixerului si se amesteca pana devine un aluat chiar putin lipicios. Intind o foaie de copt pe tava

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura Rafaello Prajitura Rafaello

Se face un blat de tort in stilul clasic: se bat albusurile spuma, galbenusurile se freaca cu zahar, se amesteca faina cu praful de

31 voturi    15 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse
Goffre