autor:

zana b.

» » Fripturi

Vita cu capere

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iunie 2009

Ingrediente
8 fileuri de vitel,piper,sare,boia,nucsoara,20g unt, ceapa, catei de usturoi, lingura boabe piper verde,200ml vin alb,300ml supa de vitel,2 fire rozmarin,coaja de lamaie rasa,125g crema de branza cu verdeata, cateva picaturi vin ars,100gcapere(de la borcan)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala carnea, se sterge si se bate.Se condimenteaza cu piper,boia si nucsoara.Se prajeste,se sareaza si se tine la cald cand este gata.Ptr. prepararea sosului, se toaca ceapa si usturoiul si se calesc.Se sting cu vin,apoi se adauga supa si se da la fiert.Rozmarinul tocat se adauga la sos impreuna cu coaja rasa de lamaie.Se lasa sa fiarba 10 minute,se adauga crema cu verdeata,sare,piper,boia si coniac.Se adauga caperele scurse de zeama.Feliile de carne se adauga in sos si se incalzesc.(nu se lasa sa fiarba!)Se serveste friptura cu sosul si eventual cu patrunjel verde,alaturi de o garnitura de paste sau o salata asortata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vita cu capere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Fripturica de pui cu cartofi aromati

Fripturica de pui cu cartofi aromati

Se curata si se spala pulpele.Se curata catofii,se taie in patru.intr-un vas de yena se pune ulei

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Fripturi
friptura de pui la cuptor

friptura de pui la cuptor

Mod Preparare: Portioneaza puiul, spala bine bucatile de carne si zvanta-le cu un prosop de hartie.

8 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 8 fileuri de vitel,piper,sare,boia,nucsoara,20g unt, ceapa, catei de usturoi, lingura boabe piper verde,200ml vin alb,300ml supa de vitel,2 fire rozmarin,coaja de lamaie rasa,125g crema de branza cu verdeata
  • cateva picaturi vin ars,100gcapere(de la borcan)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
ANTRICOT DE VITA LA GRATAR