Vita cu capere

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 fileuri de vitel
  • piper
  • sare
  • boia
  • nucsoara
  • 20g unt
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura boabe piper verde
  • 200ml vin alb
  • 300ml supa de vitel
  • 2 fire rozmarin
  • coaja de lamaie rasa
  • 125g crema de branza cu verdeata
  • cateva picaturi vin ars
  • 100gcapere(de la borcan)

Mod de preparare

Se spala carnea, se sterge si se bate.Se condimenteaza cu piper,boia si nucsoara.Se prajeste,se sareaza si se tine la cald cand este gata.Ptr. prepararea sosului, se toaca ceapa si usturoiul si se calesc.Se sting cu vin,apoi se adauga supa si se da la fiert.Rozmarinul tocat se adauga la sos impreuna cu coaja rasa de lamaie.Se lasa sa fiarba 10 minute,se adauga crema cu verdeata,sare,piper,boia si coniac.Se adauga caperele scurse de zeama.Feliile de carne se adauga in sos si se incalzesc.(nu se lasa sa fiarba!)Se serveste friptura cu sosul si eventual cu patrunjel verde,alaturi de o garnitura de paste sau o salata asortata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise