autor:

zana b.

» » Fripturi

Vita cu capere

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iunie 2009

Ingrediente
8 fileuri de vitel,piper,sare,boia,nucsoara,20g unt, ceapa, catei de usturoi, lingura boabe piper verde,200ml vin alb,300ml supa de vitel,2 fire rozmarin,coaja de lamaie rasa,125g crema de branza cu verdeata, cateva picaturi vin ars,100gcapere(de la borcan)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala carnea, se sterge si se bate.Se condimenteaza cu piper,boia si nucsoara.Se prajeste,se sareaza si se tine la cald cand este gata.Ptr. prepararea sosului, se toaca ceapa si usturoiul si se calesc.Se sting cu vin,apoi se adauga supa si se da la fiert.Rozmarinul tocat se adauga la sos impreuna cu coaja rasa de lamaie.Se lasa sa fiarba 10 minute,se adauga crema cu verdeata,sare,piper,boia si coniac.Se adauga caperele scurse de zeama.Feliile de carne se adauga in sos si se incalzesc.(nu se lasa sa fiarba!)Se serveste friptura cu sosul si eventual cu patrunjel verde,alaturi de o garnitura de paste sau o salata asortata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vita cu capere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Ciolan afumat la cuptor cu salatã Coleslaw

Ciolan afumat la cuptor cu salatã Coleslaw

1) Fierbe ciolanul în apã fãrã sare, cu foile de dafin si ardeiul iute. Lasã la fiert cam 30

10 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Ceafa de porc cu carnati la gratar

Ceafa de porc cu carnati la gratar

Ceafa de porc am pregatit-o cu 2 zile inainte si am lasat-o la macerat. Am presarat-o cu sare, cimbru

3 voturi    1 comentariu
2h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 8 fileuri de vitel,piper,sare,boia,nucsoara,20g unt, ceapa, catei de usturoi, lingura boabe piper verde,200ml vin alb,300ml supa de vitel,2 fire rozmarin,coaja de lamaie rasa,125g crema de branza cu verdeata
  • cateva picaturi vin ars,100gcapere(de la borcan)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de pui cu orez si legume