autor:

Eileen

» » , Paste si pizza, Retete de Craciun

Vita Stroganoff

Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2011

Ingrediente
400g cotlet vita, O lingura unt, O lingura ulei masline, 300g ciuperci, 250g tagliatelle, 3 hasme tocate marunt/2 cepe daca nu aveti, O lingura faina, 500ml supa vita, O lingura mustar, 2 linguri paste tomate, 3 linguri smantana lichida, O lingura paprika, O mana patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se tine carnea in congelator 45 minute. Se taie fin si se asezoneaza.
Se incinge o tigaie si se pune untul cu uleiul, se lasa pana se topeste apoi se adauga ceapa si se amesteca la foc mic 5 minute, pana se inmoaie. Se adauga usturoiul si carnea, se da focul mai tare si se lasa pana se rumeneste pe toate partile. Se adauga ciupercile, se mai lasa 5 minute. Intr-nu bol amestecati supa de vita, mustarul, bulionul, faina si paprika, asezonati. Turnati totul peste carne si lasati sa fiarba la foc mic, pana carnea este frageda. Puteti adauga supa daca scade foarte tare si carnea nu este facuta.
Se fierb pastele apoi se scurg si se amesteca cu putin unt si patrunjel, se asezoneaza.
Cand carnea este facuta, se adauga smantana, se mai lasa un minut pe foc apoi se ia si se aranjeaza in farfurii astfel: se fac musuroaie din paste peste care se pune carnea si ciupercile, se stropeste cu sos si se presara putina paprika deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vita Stroganoff" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Snitele de vita Stroganoff

Snitele de vita Stroganoff

Snitelele se sareaza, se bat si se pipereaza. Se pot lasa bucati mai mari sau taia in fasii subtiri. Uleiul

8 voturi    7 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pizza

Pizza

Blatul de pizza se unge cu un mix facut din ketchup si condimente (cate putin din fiecare, pana va

0 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 07 mai 2011

    Foarte bune cu paste!*****

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 400g cotlet vita
  • O lingura unt
  • O lingura ulei masline
  • 300g ciuperci
  • 250g tagliatelle
  • 3 hasme tocate marunt/2 cepe daca nu aveti
  • O lingura faina
  • 500ml supa vita
  • O lingura mustar
  • 2 linguri paste tomate
  • 3 linguri smantana lichida
  • O lingura paprika
  • O mana patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Eileen
Cookies cu ciocolata

Cookies cu ciocolata

Se incinge cuptorul la 170 grade. Frecam bine untul cu tot zaharul pana acesta se topeste si nu se

1 vot    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Varza a la Cluj cu afumatura

Varza a la Cluj cu afumatura

Varza se taie fideluta, se pune sare si se lasa o jumatate de ora. Se scurge de zeama si se pune

35 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de salata cu costita

Ciorba de salata cu costita

Se fierb ceapa, telina, morcovii, pastarnacul intr-o oala cu 4 litri de apa cu putina sare. Dupa

3 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Mihaela11

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte bune cu paste!*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Farfale cu dovleac