Se tine carnea in congelator 45 minute. Se taie fin si se asezoneaza.
Se incinge o tigaie si se pune untul cu uleiul, se lasa pana se topeste apoi se adauga ceapa si se amesteca la foc mic 5 minute, pana se inmoaie. Se adauga usturoiul si carnea, se da focul mai tare si se lasa pana se rumeneste pe toate partile. Se adauga ciupercile, se mai lasa 5 minute. Intr-nu bol amestecati supa de vita, mustarul, bulionul, faina si paprika, asezonati. Turnati totul peste carne si lasati sa fiarba la foc mic, pana carnea este frageda. Puteti adauga supa daca scade foarte tare si carnea nu este facuta.
Se fierb pastele apoi se scurg si se amesteca cu putin unt si patrunjel, se asezoneaza.
Cand carnea este facuta, se adauga smantana, se mai lasa un minut pe foc apoi se ia si se aranjeaza in farfurii astfel: se fac musuroaie din paste peste care se pune carnea si ciupercile, se stropeste cu sos si se presara putina paprika deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii