Carnea se taie bucatele mici.
Se curata legumele si se taie marunt apoi se pun la calit in ulei pina ceapa devine sticloasa.Adaugam carnea si invartim pina isi schimba carnea culoarea. Adaugam pasta de ardei, sare si piper si apa pina trece de nivelul carnii. Acoperim si lasam sa fiarba bine de tot carnea.Daca e nevoie mai adaugam putina apa. Cand este aproape fiarta carnea adaugam fasolea verde si mai lasam sa fiarba 10 minute.
La sfarsit adaugam deasupra marar verde tocat.
Pofta mare !
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii