autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Vitel cu mazare verde

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 noiembrie 2009

Ingrediente
1 cutie mazare verde fina, 500 g carne vitel, 1 ceapa, 1 gogosar, 2 linguri pasta ardei, patrunjel verde, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Carnea spalata se taie in bucatele mici .
Ceapa curatata se taie marunt
Gogosarul se taie feliute.
Ceapa si gogosarul se pune la calit in doua linguri de ulei pina ce se sticleste ceapa.Adaugam carnea care o invartim pe toate partile pina isi schimba culoarea.
Punem apa pina depaseste nivelul carnii si adaugam pasta de ardei , sare , piper si 1/2 din patrunjelul verde tocat.Acoperim si lasam sa fiarba bine carnea, daca este nevoie mai adaugam apa.
Cand carnea este fiarta adaugam mazarea scursa de zeama de pe ea si mai lasam 10 minute sa fiarba.
Inainte de a o servi se presara peste mazarea cu carne patrunjel verde tocat.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel cu mazare verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
pui chinezesc

pui chinezesc

Morcovul si telina se taie bastonase,ardeii se taie julien. Carnea se spala se lasa la scurs apoi

8 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
pulpe de pui la cuptor,cu orez si ciuperci

pulpe de pui la cuptor,cu orez si ciuperci

Spalam pulpele si le asezam pe patul de legume.Le stropim cu uleiul,adaugam condimente,apa si lasam

6 voturi    3 comentarii
50h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 august 2012

    O papica foarte buna ce nu trebuie ratata !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 iulie 2012

    O mancare delicioasa ...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

    Gustos.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 1 cutie mazare verde fina
  • 500 g carne vitel
  • 1 ceapa
  • 1 gogosar
  • 2 linguri pasta ardei
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O papica foarte buna ce nu trebuie ratata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Pui exotic