Carnea spalata se taie in bucatele mici .
Ceapa curatata se taie marunt
Gogosarul se taie feliute.
Ceapa si gogosarul se pune la calit in doua linguri de ulei pina ce se sticleste ceapa.Adaugam carnea care o invartim pe toate partile pina isi schimba culoarea.
Punem apa pina depaseste nivelul carnii si adaugam pasta de ardei , sare , piper si 1/2 din patrunjelul verde tocat.Acoperim si lasam sa fiarba bine carnea, daca este nevoie mai adaugam apa.
Cand carnea este fiarta adaugam mazarea scursa de zeama de pe ea si mai lasam 10 minute sa fiarba.
Inainte de a o servi se presara peste mazarea cu carne patrunjel verde tocat.
Pofta mare !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii