Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
6oo gr. salam tip Parizer, 1 lingura margarina, , 1/2 dovlecel, 2 ardei, 1 ceapa rosie, 1 morcov, , 1 praz, 3 linguri ketchup condimentat, 3 linguri soia, 2 linguri miere, 1 dl apa, 3 linguri ulei, , sare si piper
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se taie salamul feliute si se prajeste (nu prea tare). Se pune intr-o strecuratoare si se lasa sa se scurga grasimea in exces. Se taie legumele in bucatele si se prajesc pentru citeva minute. Se adauga ketchup, soia, apa si miere si se lasa sa fiarba 1-2 minute. Se adauga sare, piper si salamul
Se serveste cu orez
Daca ti-a placut reteta noastra "Wok cu salam tip Parizer" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se spala maruntaiele bine dupa care se taie in bucati medii.
Grasimea se taie cuburele mici si se
9 voturi
1 comentariu
1h 45 min
Ceapa o curatam, o spalam si o tocam maruntel.
Morcovii ii decojim, apoi ii dam pe razatoarea mare.
Ardeiul
2 voturi
0 comentarii
3h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010
Merita incercata !