Este unul dintre cele mai simple milkshakeuri dar aspectul si gustul sunt deosebite. Daca ati citit si alte retete personale de milkshakeuri de pe site stiti deja procedeul aplicat pentru aspectul paharului. Topiti ciocolata alba de menaj si stropiti-l usor, apoi 1 minut lasati paharul in frigider. Adaugati apoi lichidul din blender(banane taiate, lapte, esenta de vanilie). Avem nevoie acum tot de ciocolata de menaj alba topita, in care adaugam o migdala infipta in finalul betisorului folosit la frigarui. Presaram peste zahar albastru(kaufland). Eu am folosit noua astfel de bete, dupa cums e observa in poza. Ii confera un aspect deosebit, mai ales la mesele festive. Adaugati continutul in pahar si presarati fulgi de cocos si nuca de cocos albastra(tot kaufland). Pentru a se bea usor se va folosi un pai de culoare albastra. Va asigur ca milkshakeul combinat cu migdalele in ciocolata sunt delicioase!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii