Aceasta reteta e veche de cand lumea .E o ciorba consistenta si in acelasi timp racoroasa.E o ciorba in care se combina iarna cu primavara si iese o vara racoroasa.Iar de laptele de oaie ce sa zic...el face savoarea si gustul unei ciorbe traditionale
Se fierbe spinarea pana se i-a carnea usor de pe oase.
Dupa ce a fiert dezosam carnea o taiem marunt si o adaugam iar in oala.Verdeturile le taiem marunt tot asa si morcovul si le dam la fiert.Intr-e timp facem un rantas de faina prajita in ulei la care adauga boia si stingem cu laptele.Rantasul il adaugam in ciorba.
Potrivim de acreala cu laptele de oaie.Daca nu avieti se poate acri si cu bors(dar sa fie bors...bors nu din plicuri).Mai dam un colocot dupa care oprim focul punem patrunjelul tocat si acoperim zama cu un capac.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii