Tai slanina cubulete si o pui in oala sa se prajeasca. In grasimea rezultata adaugi ceapa si usturoiul verde, taiate marunt (cind e iarna poti folosi ceapa si usturoiul uscate). Lasi sa se raceasca putin, cit sa se inmoaie, dupa care pui circa 4 litri de apa. Cind da apa in clocot, adaugi salata verde, spalata mai intai si rupta in bucati potrivite. Poti folosi si salata de la borca pe care ai conservat-o pentru iarna, dar e mai buna proaspata. Lasi sa fiarba, adaugi sare, piper, iar cind e aproape gata fiarta salata, faci separat un amestec de smantina si lapte batut, apoi il torni in oala.
Mai lasi sa dea un clocot si e gata zama. Pui leustean tocat deasupra si servesti atit calda, cit si rece.
E deliciaosa oricum.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii