autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Zapiekanka

Autor: dami90 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dami90 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 septembrie 2010

Ingrediente
1/2 bagheta foarte lunga, 30 g ketchup sau sos de pizza, 40 g salam banatean, 80 g felii foarte subtiri de cascaval, 50 g rosii, 5 g condimente, 10 g ceapa verde tocata

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Jumatate de bagheta,taiata pe lung,o ungi cu ketchup si asezi pe bagheta feliile de salam banatean si cascavalul.Presari condimentele si,la final,asezi peste feliile de cascaval,rondelele de rosii.Dai bagheta la cuptor ,pe treapta superioara,de preferat electric.O tii pana se topeste cascavalul si devine crocanta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Zapiekanka" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Spaghete cu sos de tomate

Spaghete cu sos de tomate

Se fierb spahetele in apa clocotita,se strecoara.Se pregateste un sos din ceapa taiata foarte fin,tomate,uleiul

7 voturi    1 comentariu
1h
Paste si pizza
Pizza cu aluat simplu

Pizza cu aluat simplu

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat pana se omogenizeaza. Se lasa la frigider cat timp

1 vot    3 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1/2 bagheta foarte lunga
  • 30 g ketchup sau sos de pizza
  • 40 g salam banatean
  • 80 g felii foarte subtiri de cascaval
  • 50 g rosii
  • 5 g condimente
  • 10 g ceapa verde tocata

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tagliatele cu pui si ciuperci