autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Zapiekanka

Autor: dami90 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dami90 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 septembrie 2010

Ingrediente
1/2 bagheta foarte lunga, 30 g ketchup sau sos de pizza, 40 g salam banatean, 80 g felii foarte subtiri de cascaval, 50 g rosii, 5 g condimente, 10 g ceapa verde tocata

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Jumatate de bagheta,taiata pe lung,o ungi cu ketchup si asezi pe bagheta feliile de salam banatean si cascavalul.Presari condimentele si,la final,asezi peste feliile de cascaval,rondelele de rosii.Dai bagheta la cuptor ,pe treapta superioara,de preferat electric.O tii pana se topeste cascavalul si devine crocanta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Zapiekanka" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Spaghete cu fructe de mare

Spaghete cu fructe de mare

Fructele de mare le lasam sa se dezghete in frigider .Le trecem printr-un jet de apa si se scurg

5 voturi    3 comentarii
30h
Paste si pizza
Paste cu slaninuta

Paste cu slaninuta

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Cand sunt fierte se dau sub un jet de apa rece, se strecoara

4 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1/2 bagheta foarte lunga
  • 30 g ketchup sau sos de pizza
  • 40 g salam banatean
  • 80 g felii foarte subtiri de cascaval
  • 50 g rosii
  • 5 g condimente
  • 10 g ceapa verde tocata

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Flammekueche/ Tarta alsaciana