autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Zapiekanka

Autor: dami90 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dami90 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 septembrie 2010

Ingrediente
1/2 bagheta foarte lunga, 30 g ketchup sau sos de pizza, 40 g salam banatean, 80 g felii foarte subtiri de cascaval, 50 g rosii, 5 g condimente, 10 g ceapa verde tocata

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Jumatate de bagheta,taiata pe lung,o ungi cu ketchup si asezi pe bagheta feliile de salam banatean si cascavalul.Presari condimentele si,la final,asezi peste feliile de cascaval,rondelele de rosii.Dai bagheta la cuptor ,pe treapta superioara,de preferat electric.O tii pana se topeste cascavalul si devine crocanta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Zapiekanka" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Budinca cu paste si carne tocata

Budinca cu paste si carne tocata

Fierbem pastele conform instructunilor de pe pachet,apoi le scurgem de apa si le trecem printr-un

2 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Paste si pizza
Mini-pizza

Mini-pizza

Fiindca pachetul de aluat de foietaj a fost suficient de generos, am preparat tarta cu telemea si

24 voturi    8 comentarii
45 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1/2 bagheta foarte lunga
  • 30 g ketchup sau sos de pizza
  • 40 g salam banatean
  • 80 g felii foarte subtiri de cascaval
  • 50 g rosii
  • 5 g condimente
  • 10 g ceapa verde tocata

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Macaroane taranesti Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste. Carnatul afumat

0 voturi    0 comentarii
55 min
Paste si pizza
Cuibulete de fidea delicioase si aromate Cuibulete de fidea delicioase si aromate

Se fierbe intr-o craticioara apa cu un praf de sare si un strop de ulei; cand incepe sa clocoteasca, scufundam fiecare cuib de fidea

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Spaghete cu bacon