autor:

Fara foto

» » , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Zarangollo (mancare tipica murciana)

Autor: Kamad Sebastian (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 07 ianuarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Kamad Sebastian (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 07 ianuarie 2007

Ingrediente
3 cartofi medii, 3 dovlecei medii, 2 cepe, 3 oua, Ulei de masline, Sare si oregano.,

Dificultate: Medie Timp: 20 min

14 voturi

Mod de preparare

Se curata cartofii si se taie in rondele fine, dovlecelul taiat in rondele la aceeasi dimensiune cu cartofii. Se incinge uleiul de masline si se pune la prajit ceapa, taiata in cubulete (nu foarte fine). Cand ceapa se orinde culoare aurie se adauga cartofii si dovlecelul.
IMPORTANT: Se calesc la FOC LENT SI ACOPERITE pana se innmoaie si sunt bine calite (prind putina culoare), dupa care se adauga ouale si se amesteca bine cu legumele. Se adauga sare si oregano dupa gust si eventual putin piper.
Se serveste ca garnitura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Zarangollo (mancare tipica murciana)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Gulas de cartofi

Gulas de cartofi

Se curata ceapa, morovi, ardelul verde si ardelul rosu, se spala apoi se tau cubulete mici. Intr-o

54 voturi    17 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciulama de ciuperci

Ciulama de ciuperci

Se curata ceapa si se taie marunt apoi se caleste in putin ulei. Se adauga o lingura buna de pasta

13 voturi    7 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

20 min

14 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Ciorba de fasole verde