Se curata cartofii si se taie in rondele fine, dovlecelul taiat in rondele la aceeasi dimensiune cu cartofii. Se incinge uleiul de masline si se pune la prajit ceapa, taiata in cubulete (nu foarte fine). Cand ceapa se orinde culoare aurie se adauga cartofii si dovlecelul.
IMPORTANT: Se calesc la FOC LENT SI ACOPERITE pana se innmoaie si sunt bine calite (prind putina culoare), dupa care se adauga ouale si se amesteca bine cu legumele. Se adauga sare si oregano dupa gust si eventual putin piper.
Se serveste ca garnitura.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii