autor:

Fara foto

» » , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Zarangollo (mancare tipica murciana)

Autor: Kamad Sebastian (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 07 ianuarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Kamad Sebastian (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 07 ianuarie 2007

Ingrediente
3 cartofi medii, 3 dovlecei medii, 2 cepe, 3 oua, Ulei de masline, Sare si oregano.,

Dificultate: Medie Timp: 20 min

14 voturi

Mod de preparare

Se curata cartofii si se taie in rondele fine, dovlecelul taiat in rondele la aceeasi dimensiune cu cartofii. Se incinge uleiul de masline si se pune la prajit ceapa, taiata in cubulete (nu foarte fine). Cand ceapa se orinde culoare aurie se adauga cartofii si dovlecelul.
IMPORTANT: Se calesc la FOC LENT SI ACOPERITE pana se innmoaie si sunt bine calite (prind putina culoare), dupa care se adauga ouale si se amesteca bine cu legumele. Se adauga sare si oregano dupa gust si eventual putin piper.
Se serveste ca garnitura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Zarangollo (mancare tipica murciana)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Legume de vara la cuptor

Legume de vara la cuptor

Legumele se spala, se curata si se taie fasii sau felii. Se pregateste o tava, se asaza legumele

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui cu legume in sos de vin alb

Pui cu legume in sos de vin alb

1. Se incinge uleiul intr-o cratita mare si se rumeneste usor costita, 5 minute.Se scoate din cratita

16 voturi    8 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

20 min

14 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancarica de ardei copti