autor:

Fara foto

» » , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Zarangollo (mancare tipica murciana)

Autor: Kamad Sebastian (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 07 ianuarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Kamad Sebastian (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 07 ianuarie 2007

Ingrediente
3 cartofi medii, 3 dovlecei medii, 2 cepe, 3 oua, Ulei de masline, Sare si oregano.,

Dificultate: Medie Timp: 20 min

14 voturi

Mod de preparare

Se curata cartofii si se taie in rondele fine, dovlecelul taiat in rondele la aceeasi dimensiune cu cartofii. Se incinge uleiul de masline si se pune la prajit ceapa, taiata in cubulete (nu foarte fine). Cand ceapa se orinde culoare aurie se adauga cartofii si dovlecelul.
IMPORTANT: Se calesc la FOC LENT SI ACOPERITE pana se innmoaie si sunt bine calite (prind putina culoare), dupa care se adauga ouale si se amesteca bine cu legumele. Se adauga sare si oregano dupa gust si eventual putin piper.
Se serveste ca garnitura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Zarangollo (mancare tipica murciana)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez simplu cu morcov

Orez simplu cu morcov

In uleiul incins se caleste ceapa si morcovul; se adauga condimentele, apoi orezul, care in prealabil

8 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi copti

Cartofi copti

Cartofii se spala, se sterg, se inteapa din loc in loc cu furculita sau cu varful unui cutit si

9 voturi    6 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

20 min

14 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tarta cu legumele toamnei Tarta cu legumele toamnei

Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim aluatul: 1.Punem intr-un castron

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Ratatouille la cuptor (dietetic)