autor:

Fara foto

» » , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Zarangollo (mancare tipica murciana)

Autor: Kamad Sebastian (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 07 ianuarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Kamad Sebastian (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 07 ianuarie 2007

Ingrediente
3 cartofi medii, 3 dovlecei medii, 2 cepe, 3 oua, Ulei de masline, Sare si oregano.,

Dificultate: Medie Timp: 20 min

14 voturi

Mod de preparare

Se curata cartofii si se taie in rondele fine, dovlecelul taiat in rondele la aceeasi dimensiune cu cartofii. Se incinge uleiul de masline si se pune la prajit ceapa, taiata in cubulete (nu foarte fine). Cand ceapa se orinde culoare aurie se adauga cartofii si dovlecelul.
IMPORTANT: Se calesc la FOC LENT SI ACOPERITE pana se innmoaie si sunt bine calite (prind putina culoare), dupa care se adauga ouale si se amesteca bine cu legumele. Se adauga sare si oregano dupa gust si eventual putin piper.
Se serveste ca garnitura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Zarangollo (mancare tipica murciana)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
MANCARE DE VINETE CU DOVLECEI

MANCARE DE VINETE CU DOVLECEI

Se spala legumele. Ceapa se curata, se taie julien si se pune la calit in uleiul incins. Cand devine

20 voturi    16 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de bureti de roua cu mamaliguta

Tocanita de bureti de roua cu mamaliguta

Curatam bine toate legumele, le spalam si apoi le taiem marunt. In putin ulei calim ceapa, ardeiul

4 voturi    3 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

20 min

14 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Paella cu creveti