autor:

Fara foto

» » , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Zarangollo (mancare tipica murciana)

Autor: Kamad Sebastian (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 07 ianuarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Kamad Sebastian (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 07 ianuarie 2007

Ingrediente
3 cartofi medii, 3 dovlecei medii, 2 cepe, 3 oua, Ulei de masline, Sare si oregano.,

Dificultate: Medie Timp: 20 min

14 voturi

Mod de preparare

Se curata cartofii si se taie in rondele fine, dovlecelul taiat in rondele la aceeasi dimensiune cu cartofii. Se incinge uleiul de masline si se pune la prajit ceapa, taiata in cubulete (nu foarte fine). Cand ceapa se orinde culoare aurie se adauga cartofii si dovlecelul.
IMPORTANT: Se calesc la FOC LENT SI ACOPERITE pana se innmoaie si sunt bine calite (prind putina culoare), dupa care se adauga ouale si se amesteca bine cu legumele. Se adauga sare si oregano dupa gust si eventual putin piper.
Se serveste ca garnitura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Zarangollo (mancare tipica murciana)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
CHIFTELE DE DOVLECEI-APERITIV

CHIFTELE DE DOVLECEI-APERITIV

Dovleceii se spala, se curata,si se dau pe razatoarea mica,se amesteca cu sare si se storc bine de

33 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci de legume cu ghimbir

Ghiveci de legume cu ghimbir

Se alege o cratita mare in care se pune uleiul la incalzit, adaugam ceapa taiata solzisori si o calim

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

20 min

14 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancarica de vara cu copanele Mancarica de vara cu copanele

Pulpele se curata si se spala, apoi se cresteaza, dupa care se pun in tigaie cu putin ulei sa se rumeneasca. Legumele curatate si spalate,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Ficatei de pui cu mazare Ficatei de pui cu mazare

Se spala ficateii si se taie in cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita mica. Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Omleta cu de toate