Se spala rosiile , se taie cubulete , se pun intr-o oala si se fierb 20 min.Se spala ardeiul , morcovul,se taie cubulete , se adauga peste rosii si se mai lasa amestecul la fiert 20 min.Se i-a de pe foc si se adauga frunze de leustean si telina taiate marunt.
Separat , intr-o tigaie se incing 300 ml ulei care se toarna peste compozitia de mai sus.Se adauga apoi 250 g zahar si sare dupa gust .Se amesteca totul bine si se repartizeaza compozitia in sticle sau borcane care se capacesc si se sterilizeaza la 110grade 20 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii