ZARZAVAT PENTRU CIORBE

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -10 kg rosii
  • -3 kg ardei gras
  • -1 kg morcov
  • -300ml ulei
  • -250 g zahar
  • -frunze de telina si de leustean
  • -sare

Mod de preparare

Se spala rosiile , se taie cubulete , se pun intr-o oala si se fierb 20 min.Se spala ardeiul , morcovul,se taie cubulete , se adauga peste rosii si se mai lasa amestecul la fiert 20 min.Se i-a de pe foc si se adauga frunze de leustean si telina taiate marunt.

Separat , intr-o tigaie se incing 300 ml ulei care se toarna peste compozitia de mai sus.Se adauga apoi 250 g zahar si sare dupa gust .Se amesteca totul bine si se repartizeaza compozitia in sticle sau borcane care se capacesc si se sterilizeaza la 110grade 20 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise