Autor:
sorina (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 08 octombrie 2013
Ingrediente
5 kg ardei gras, 2 kg morcovi, 500 gr pastarnac, 4 leg de patrunjel, 2 legaturi leustean, sare grunjoasa dupa gust, 1 pachet de conservant
Dificultate: Medie | Timp: 2h 30 min
Mod de preparare
Legumele si verdeturile se spala bine. Ardeii curatati de seminte se toaca marunt (eu le-am dat prin masina de tocat). Morcovii si pastarnacul curatati se da prin razatoare. Verdeata se toaca marunt.
Toate legumele si verdeturile se amesteca intr-un vas mare, peste ele se pune sare grunjasa si conservantu. Se amesteca pana ce sarea se topeste dupa care se pun in borcane sterilizate. Se pun capacele si se aseaza in camara la loc racoros.
Daca ti-a placut reteta noastra "Zarzavat pentru ciorbe" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Se taie toate cubuleţe. Rosiile se decojesc.
Se pune sare. Se pun pe foc sa se moaie puţin.
La
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate