autor:

murigneau

» » Supe de legume

Zeama de fasole cu costita

Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 noiembrie 2009

Ingrediente
300 g fasole boabe, 1 ceapa mare, 2 morcovi, ½ telina, 1 kg costita, ulei, sare, piper, vegeta, patrunjel, frunze de telina, leustean

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

9 voturi

Mod de preparare


Am ales pentru aceasta zama fasole alba si pestrita. Am pus-o la inmuiat in apa de seara. Am fiert-o intr-o oala de 4 litri. Dupa ce a dat in clocot am schimbat apa. Am repetat operatiunea de 2-3 ori. Am curatat zarzavatul si l-am taiat cubulete. Am calit intr-o tigaie ceapa. Peste ea am adaugat costita taiata in bucati mai maricele si le-am rumenit bine. Fasolea, legumele si costita le-am fiert apoi la foc domol. Am adaugat bulionul si am condimentat zama dupa gust. La sfarsit am adaugat verdeata. Pentru servire am pregatit o salata de ceapa si niscaiva ardei iuti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zeama de fasole cu costita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de praz cu peste(Sopa de alho porro com peixe)

Supa crema de praz cu peste(Sopa de alho porro com peixe)

Intr-o oala cu apa punem bucatile de peste si cand incepe sa fiarba mai lasam 5 min. Scoatem pestele

11 voturi    4 comentarii
1h
Supe de legume
Ciorba turceasca de linte

Ciorba turceasca de linte

Se pune lintea la inmuiat cu o ora inainte de a face supa. Se incinge uleiul, se adauga ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010

    Foarte buna !

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 10 decembrie 2009

    Foarte bună! Ce poftă mi-ai făcut!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 decembrie 2009

    Un deliciu ...,dar fara vegeta ar fi mai gustoasa si mai sanatoasa...Busuiocul,cimbrul, tarhonul dau un gust deosebit si o aroma grozava...

Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

9 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de murigneau
Ciolan afumat cu varza dulce si hrean

Ciolan afumat cu varza dulce si hrean

Se taie ceapa rondele, se prajeste in tigaia incinsa pana se face aurie. Se adauga apoi vegeta, sare,

9 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Rulada din fleica de porc

Rulada din fleica de porc

Bucata de fleică se bate bine cu ciocanul de carne. Pentru a fragezi fleica si ai da aroma dorita

5 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Varza cu costita afumata a la Sic

Varza cu costita afumata a la Sic

Se taie ceapa rondele, se prajeste in tigaia incinsa pana se face aurie. Varza se taie marunt se

24 voturi    14 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Foarte buna !

Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Boabele de porumb din conserva le trecem printr-un jet de apa rece, apoi le lasam in strecuratoare la scurs. Laptele il punem la fiert

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de mazare