autor:

murigneau

» » Supe de legume

Zeama de fasole cu costita

Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 noiembrie 2009

Ingrediente
300 g fasole boabe, 1 ceapa mare, 2 morcovi, ½ telina, 1 kg costita, ulei, sare, piper, vegeta, patrunjel, frunze de telina, leustean

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

9 voturi

Mod de preparare


Am ales pentru aceasta zama fasole alba si pestrita. Am pus-o la inmuiat in apa de seara. Am fiert-o intr-o oala de 4 litri. Dupa ce a dat in clocot am schimbat apa. Am repetat operatiunea de 2-3 ori. Am curatat zarzavatul si l-am taiat cubulete. Am calit intr-o tigaie ceapa. Peste ea am adaugat costita taiata in bucati mai maricele si le-am rumenit bine. Fasolea, legumele si costita le-am fiert apoi la foc domol. Am adaugat bulionul si am condimentat zama dupa gust. La sfarsit am adaugat verdeata. Pentru servire am pregatit o salata de ceapa si niscaiva ardei iuti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zeama de fasole cu costita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de conopida

Supa de conopida

Conopida o desfacem in buchetele mici, o spalam din mai multe ape si o lasam intr-o strecuratoare,

10 voturi    5 comentarii
45 min
Supe de legume
Supa crema de legume

Supa crema de legume

Toate legumele se pun la fiert in apa, cat sa le acopere. Cand s-au fiert se scot din apa cu ajutorul

1 vot    1 comentariu
45 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010

    Foarte buna !

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 10 decembrie 2009

    Foarte bună! Ce poftă mi-ai făcut!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 decembrie 2009

    Un deliciu ...,dar fara vegeta ar fi mai gustoasa si mai sanatoasa...Busuiocul,cimbrul, tarhonul dau un gust deosebit si o aroma grozava...

Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 300 g fasole boabe
  • 1 ceapa mare
  • 2 morcovi
  • ½ telina
  • 1 kg costita
  • ulei
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • patrunjel
  • frunze de telina
  • leustean

Raporteaza reteta

Retete
de murigneau
Ciolan afumat cu varza dulce si hrean

Ciolan afumat cu varza dulce si hrean

Se taie ceapa rondele, se prajeste in tigaia incinsa pana se face aurie. Se adauga apoi vegeta, sare,

10 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Rulada din fleica de porc

Rulada din fleica de porc

Bucata de fleică se bate bine cu ciocanul de carne. Pentru a fragezi fleica si ai da aroma dorita

5 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Varza cu costita afumata a la Sic

Varza cu costita afumata a la Sic

Se taie ceapa rondele, se prajeste in tigaia incinsa pana se face aurie. Varza se taie marunt se

25 voturi    14 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Foarte buna !

Retete

din Supe de legume

Supa crema de fasole mung,  gatita la Multicookerul Crock-Pot Express Supa crema de fasole mung, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

Pentru inceput am facut supa limpede de pui. Am avut un pui de tara, crescut liber si hranit cu porumb. Grasimea galbena a puiului ii

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

Se folosesc ciuperci champignon albe sau brune, dupa preferinte. Eu am avut ciuperci bio, de pasune, muuuult mai aromate ca si ciupercile

0 voturi    0 comentarii
40 min
Multicooking
Supă-cremă de ciuperci albe (champignons)