Coppa Malù

Astazi va propun o crema delicioasa si foarte simplu de facut pe care o putem savura in zilele calde ale verii.

 Coppa Malù

Ingrediente:

500 gr lapte

75 gr ciocolata amara

150 gr nesquik

50 gr amidon porumb

60 gr zahar

250 gr frisca

zahar vanilinat

piscoturi

bobite ciocolata amara

Preparare:

Punem pe foc mic laptele cu ciocolata si amestecam pana cand ciocolata este complet dizolvata.

Separat, amestecam zaharul cu amidonul si nesquik.

Turnam laptele cu ciocolata peste mixul de zahar, amidon si nesquik, amestecam si trecem din nou pe foc mic.

Amestecam pe foc mic pana capata consistenta de crema.

Punem crema obtinuta in cupe sau boluri sau pahare, dupa care o bagam la frigider pentru 30 minute.

Mixam frisca cu zahar vanilat (ca sa se mixeze bine frisca bagam vasul si paletele mixerului 5 minute in congelator ca sa fie perfect rece), o bagam intr-un sprit si ornam crema de ciocolata. Presaram crema cu cateva bobite ciocolata amara si cu piscoturi.Un deliciu.

Pofta buna!!

~ Pe blogul Laurei veti gasi o sumedenie de retete cel putin la fel de interesante si savuroase! Click aici pentru a-l accesa ~

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Incingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi