Coppa Malù

Astazi va propun o crema delicioasa si foarte simplu de facut pe care o putem savura in zilele calde ale verii.

 Coppa Malù

Ingrediente:

500 gr lapte

75 gr ciocolata amara

150 gr nesquik

50 gr amidon porumb

60 gr zahar

250 gr frisca

zahar vanilinat

piscoturi

bobite ciocolata amara

Preparare:

Punem pe foc mic laptele cu ciocolata si amestecam pana cand ciocolata este complet dizolvata.

Separat, amestecam zaharul cu amidonul si nesquik.

Turnam laptele cu ciocolata peste mixul de zahar, amidon si nesquik, amestecam si trecem din nou pe foc mic.

Amestecam pe foc mic pana capata consistenta de crema.

Punem crema obtinuta in cupe sau boluri sau pahare, dupa care o bagam la frigider pentru 30 minute.

Mixam frisca cu zahar vanilat (ca sa se mixeze bine frisca bagam vasul si paletele mixerului 5 minute in congelator ca sa fie perfect rece), o bagam intr-un sprit si ornam crema de ciocolata. Presaram crema cu cateva bobite ciocolata amara si cu piscoturi.Un deliciu.

Pofta buna!!

~ Pe blogul Laurei veti gasi o sumedenie de retete cel putin la fel de interesante si savuroase! Click aici pentru a-l accesa ~

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise