Sunt absolut delicioase si foarte pufoase aceste mini checulete care bineinteles ca se pot face si intr-o forma normala de chec.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Mixam ouale cu uleiul, apa, esenta si zaharul cam 10 minute. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si bicarbonatul. Impartim in doua si o parte o amestecam cu cacao. Umplem trei sferturi formele de checulete tapetate cu unt si faina intai cu partea alba apoi cu cea de cacao. Amestecam cu un betigas subtire si bagam in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 20-25 minute.
Pofta buna!
Mai multe retete gasiti pe blogul Laura Adamache!
Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.
Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeuraIncingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Comentarii
Adaugă comentariu