Sunt absolut delicioase si foarte pufoase aceste mini checulete care bineinteles ca se pot face si intr-o forma normala de chec.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Mixam ouale cu uleiul, apa, esenta si zaharul cam 10 minute. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si bicarbonatul. Impartim in doua si o parte o amestecam cu cacao. Umplem trei sferturi formele de checulete tapetate cu unt si faina intai cu partea alba apoi cu cea de cacao. Amestecam cu un betigas subtire si bagam in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 20-25 minute.
Pofta buna!
Mai multe retete gasiti pe blogul Laura Adamache!




Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii