Odată cu noul anotimp, simțim nevoia să mâncăm preparate fresh, pline de vitamine și culoare. Suntem în căutare de ingrediente de sezon, proaspete și aromate, dar și de rețete inedite, care să le pună în valoare.
 
Și, pe măsură ce ziua devine mai lungă, avem ocazia de a înlănțui momente prețioase în familie, care să marcheze începutul unei perioade vesele din an, pregătind și savurând bunătățile de casă împreună cu cei dragi.
 
În această primăvară, Raftul bunicii ne îndeamnă să petrecem mai mult timp în bucătărie, pregătind delicii colorate și aromate, în ton cu vremea de afară, apelând la comorile din piețe - spanac, leurdă, ștevie, urzici, ceapă și usturoi verzi noi nouțe, căpșuni parfumate și multe alte ingrediente pline de farmecul unui nou început.
 
Pentru inspirație la gătit, ne-a pregătit și un eBook cu rețete fresh de sezon, o colecție prețioasă de secrete culinare, care ne îndeamnă să pregătim bunătăți savuroase.
Astfel, nu ne mai trebuie decât o făină de calitate, finǎ şi pufoasǎ, fără aditivi sau amelioratori adăugați. O făină pe care să ne bazăm cu încredere pentru aluaturi fine și aerate - baza ideală pentru bucate alese, preparate cu multă dragoste, cum este făina Raftul bunicii.
O găsești la raft în marile lanțuri de hipermarketuri și supermarket-uri, iar dacă o cumperi și înscrii bonul fiscal pe site-ul campaniei până pe 31 mai, poți descărca gratuit eBook-ul cu rețete ”Gătim împreună” și intri în cursă pentru a câștiga pe 3 iunie, prin tragere la sorți, unul dintre cele 100 de coșuri cu bunătăți puse în joc.
 
Desigur, poți testa făina Raftul bunicii cât mai repede, pentru vedetele mesei de Paști, cozonacii și pasca, nelipsite de pe masa în jurul căreia se va duna toată familia. Dacă ți-a îndeplinit așteptările, recomandă acest brand pe pagina de Facebook Raftul bunicii. Astfel, experiența ta poate fi utilă și pentru alți iubitori ai artei culinare, care se pot decide mai ușor în ceea ce privește cumpărarea acestui produs esential în bucătărie.
 
Așadar, pentru zilele speciale de primăvară, avem nevoie de ingrediente proaspete, o făină de calitate și inspirație în bucătărie. Iar când toată experiența de a găti împreună cu cei dragi, profitând de generozitatea acestui sezon minunat poate fi încununată cu un premiu special, nu ne mai rămâne decât să ne punem pe treabă.
 
Spor la pregătit bunătăți de casă și mult succes la concurs!
 

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii