REGULAMENT CONCURS CULINAR: Bunatati de Craciun

Regulamentul concursului Gustos.ro „Bunatati de Craciun”

organizat de SC SKIN MEDIA SRL in perioada 21.12.2020 – 26.01.2021

Acesti termeni si conditii reglementeaza modul in care aveti dreptul sa accesati si sa utilizati serviciile

asociate concursului Gustos.ro „Bunatati de Craciun”, denumit in continuare "Concursul". Pentru a utiliza acest concurs trebuie sa cititi si sa acceptati toti termenii si toate conditiile descrise in prezentul document, inclusiv politica privind datele personale.

ART. 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

1.1. Organizatorul concursului Gustos.ro „Bunatati de Craciun” este SC SKIN MEDIA SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Mendeleev nr. 5 denumit in continuare Organizatorul.

Concursul se va derula cu respectarea prevederilor cuprinse in prezentul regulament (denumit in cele ce urmeaza “Regulamentul”). Termenii si conditiile prezentului Regulament, asa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toti participantii la concurs. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul, aducand la cunostinta publicului acest fapt.

ART. 2. DURATA SI ARIA DE DESFASURARE A CONCURSULUI

2.1. Concursul va fi organizat si se va desfasura in perioada 21.12.2020 – 26.01.2021 pe www.gustos.ro.

ART. 3. DREPTUL DE PARTICIPARE

3.1. La Concurs are dreptul sa participe orice persoana fizica care a implinit varsta de 16 ani la data inceperii Concursului.

3.2. Angajatii SC SKIN MEDIA SRLsi ai companiilor partenere care promoveaza acest concurs, precum si rudele acestora pana la gradul al doilea inclusiv, nu pot participa la concurs.

3.3. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala si liber consimtita a prevederilor prezentului Regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate persoanei care indeplineste conditiile impuse de Regulament.

ART. 4. MODUL DE DESFASURARE A CONCURSULUI

4.1. Concursul se desfasoara intr-o singura etapa.

4.2. Participantul trebuie sa accepte termenii si conditiile concursului

4.3. Participantul trebuie sa incarce in siteul www.gustos.ro, in perioada 21.12.2020 – 21.01.2021, cel putin 2 retete care sa respecte tema concursului culinar Bunatati de Craciun.

4.4. Inscrierea retetelor se face prin formularul Adauga reteta, si este posibila doar dupa logarea in contul de utilizator Gustos.ro

4.5. Retetele inscrise in concurs trebuie sa fie facute de participanti, sa aiba drepturi de utilizare pentru acele imagini, altfel acestea sunt descalificate. De asemenea, imaginile care contin elemente vulgare, instigari la violenta, rasism si ura vor fi descalificate.

ART. 5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

5.1. Desemnarea retetelor castigatoare se va face prin cumularea votului public cu cel al juriului, astfel:

Votul Publicului - o pondere de 50% din punctajului final va fi data de numarul de aprecieri ale publicului (voturi in site ale retetelor inscrise)
Votul Juriului - 50% din punctajul final va fi acordat de juriul format din echipa Gustos.ro.


5.2 Criteriile jurizarii vor fi: respectarea temei, aspectul preparatului final, combinarea ingredientelor, complexitatea preparatului.

5.3. Desemnarea si anuntarea castigatorilor se va realiza pe data de 26.01.2021.

ART. 6. PREMII

6.1. Premiile vor fi acordate primelor 3 retete clasate in urma jurizarii.

6.2. Premile sunt urmatoarele si se acorda in ordinea clasarii celor 3 retete castigatoare: PREMIUL 1 - Tigaie, fontă emailată, rotundă, 20 cm, roșu Crock-Pot, PREMIUL 2 - Aparat de facut mini placinte, PREMIUL 3 - Set pentru servire branzeturi.

ART. 7. DREPTURI DE AUTOR

7.1. Participantul declara in mod expres ca, prin participarea la Concurs, cedeaza drepturile de autor asupra imaginii si ca accepta posibilitatea folosirii acesteia in campanii promotionale organizate in viitor de catre Organizator, fara nicio obligatie financiara din partea Organizatorului.

ART. 8. ACORDAREA PREMIULUI

8.1. Castigatorii vor fi anuntati in maximum 14 zile de la terminarea Concursului, urmand a primi Premiul in termen de 45 de zile din momentul anuntarii castigatorului. Castigatorii premiului vor fi anuntati prin email cat mai curand posibil cu privire la premiul castigat si la modalitatea prin care poate intra in posesia premiului.

Organizatorul va solicita datele de identificare ale castigatorilor.

8.2. In cazul in care un castigator nu poate fi premiat din motive independente de organizator (datele furnizate sunt incomplete/gresite), Organizatorii nu isi asuma responsabilitatea pentru nerespectarea acestor termene.

8.3. Premiile vor fi expediate doar catre adrese de pe teritoriul Romaniei.

8.4. Organizatorul isi rezerva dreptul sa anuleze orice premiu oricarui participant pentru orice motiv si in orice moment daca are suspiciuni cu privire la activitatea sa pe site si in cadrul concursului.

8.5. Castigatorii premiilor nu pot opta pentru primirea contravalorii premiului in bani sau in alte obiecte si nici nu pot solicita alte modificari. Fotografia premiului este cu titlu de prezentare. Produsul castigat poate diferi ca model sau culoare de produsele afisate in imagini.

8.6. Organizatorul se obliga sa calculeze si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile sub forma de premii obtinute de catre castigatori, in conformitate cu reglementarile Codului Fiscal in vigoare, orice alte obligatii de natura fiscala sau de alta natura in legatura cu aceste venituri fiind in sarcina exclusiva a castigatorilor.

Art. 9. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

9.1. Organizatorul este inregistrat in Registrul General la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal Operator de Date cu Caracter Personal cu nr: 26931 si respecta legislatia in vigoare in acest domeniu in Romania si Uniunea Europeana.

9.2. Prin inscrierea in concurs intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca Organizatorul va solicita dumneavoastra, in calitate de Utilizator, urmatoarele informatii necesare pentru identificarea dumneavoastra personala: (a) optional numele si prenumele dvs., (b) adresa de email valida, (c) data nasterii. Scopul solicitarii acestor informatii de catre Organizator este de a mentine contactul cu dumneavoastra pentru comunicari viitoare despre oferte si alte concursuri accesabile de pe site-ul www.gustos.ro

9.3. Dupa colectarea datelor dvs., Organizatorul: nu va instraina, inchiria sau vinde informatiile de identificare personala a dumneavoastra catre terti in scopuri de marketing si publicitate, nu va furniza unor terti datele dvs. de contact fara acordul dvs., cu exceptia cazurilor in care sunt solicitate de institutii ale statului legal abilitate (cu rol de control etc.) va securiza informatiile esentiale pe care le furnizati, prin protocoale standard si tehnologii corespunzatoare.

Art. 10. INCETAREA SERVICIULUI

10.1. Sunteti de acord ca Organizatorul poate, in orice moment, fara notificare prealabila, sa intrerupa contul si accesul dvs. la concursul online, din cauze care pot fi, fara a se limita la:

(a) incalcarea de catre dvs. a prevederilor prezentului document si a indrumarilor pe care le cuprinde,

(b) solicitari ale institutiilor guvernamentale si impuneri ale legii,

(c) solicitarea dvs. expresa,

(d) probleme si aspecte tehnice neprevazute,

(e) perioade lungi de inactivitate a paginii pe care ati creat-o in cadrul concursului.

Sunteti de acord ca intreruperea furnizarii serviciului va fi facuta la libera alegere a Organizatorului si ca

10.2. Organizatorul nu poate fi facut raspunzator fata de dvs. sau orice alta terta parte pentru intreruperea accesului dvs. sau paginii dvs. din concursul online.

Art. 11. INFORMATIA FURNIZATA

11.1. In timpul folosirii aplicatiei este posibil ca utilizatorii sa furnizeze informatii despre sine care pot fi vizibile de catre alti utilizatori (vedeti capitolul Confidentialitatea datelor din acest document si politica privind datele personale pentru detalii despre informatia colectata pe www.gustos.ro).

11.2. Intelegeti ca raspunderea pentru toata informatia pe care o postati in cadrul concursului online va revine exclusiv dvs., iar Organizatorul nu poate fi facut raspunzatoar de nici o greseala sau omisiune din aceste informatii.

11.3. Organizatorul nu poate garanta identitatea oricaruia dintre utilizatorii care isi creeaza sau care

acceseaza paginile individuale pe site-ul www.gustos.ro. Totodata, Organizatorul nu poate garanta autenticitatea niciunei informatii postate de utilizatori.

11.4. Sunteti de acord sa nu monitorizati sau copiati si sa nu permiteti altora sa monitorizeze sau sa copieze pagina de concurs de pe siteul www.gustos.ro si continutul pe care aceasta il cuprinde. Sunteti de acord sa nu simulati aspectul sau functionarea acestui website si sa nu actionati pentru a perturba functionarea sau a supraincarca infrastructura noastra informatica, inclusiv, dar fara a se limita la, comunicari nesolicitate, incercari de a obtine acces neautorizat, transmitere sau activare de virusi informatici.

ART. 12 COMUNICAREA CU ORGANIZATORUL

12.1. In cadrul concursului online, Organizatorul poate avea nevoie sa comunice cu dvs. prin email sau telefon (vedeti capitolul Confidentialitatea datelor si Premiile concursului si desemnarea castigatorilor).

12.2. Sunteti de acord sa primiti mesaje email, legate de participarea dvs. la concurs sau contul dvs. din cadrul websiteului www.gustos.ro pentru a asigura buna derulare a concursului.

12.3. Sunteti de acord ca numele si/sau adresa dvs. email sa fie mentionate in titlul anumitor comunicari pe care le initiati prin websiteul www.gustos.ro (exemplu: anuntarea castigatorilor). Intelegeti si sunteti de acord ca Organizatorul poate utiliza datele dvs. de contact in scopul consultarii sau informarii dvs. cu privire la produsele, ofertele si promotiile website-ului.

12.4. Puteti renunta la acest privilegiu prin serviciul de dezabonare din cadrul mesajelor email primite. Organizatorul isi exercita dreptul de a modifica oricare din articolele prezentului document in scopul de a asigura coerenta si corectitudinea desfasurarii concursului.

ART. 13. TAXE SI COSTURI

13.1. Inscrierea in concurs, crearea contului dvs., precum si inscrierea imaginii si a textului cu care participati la concurs sunt gratuite.

13.2. Toate premiile se supun taxelor si impozitelor conform legii si vor fi suportate de catre Organizator.

ART. 14. LIMITE DE RASPUNDERE

14.1. Acceptand acest regulament, sunteti de acord ca Organizatorul, angajatii sai, partenerii si orice alti colaboratori in concursul online nu sunt raspunzatori pentru niciun fel de pierderi sau consecinte negative directe, indirecte, ocazionale sau exceptionale rezultate in urma:

a) utilizarii site-ului www.gustos.ro de catre dvs.;

b) accesului neautorizat sau alterarii comunicarii dvs. cu sau prin acest website

ART. 15. LEGEA APLICABILA

15.1. Acest regulament reprezinta un acord intre dvs. si Organizatorul concursului, guvernat de legislatia romaneasca in vigoare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Turta dulce cu miere

Turta dulce cu miere

Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....

Turta dulce cu miere
Faguri deliciosi

Faguri deliciosi

Reteta de faguri deliciosi. Cum se face acasa reteta de faguri deliciosi.

Faguri deliciosi
Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptor

Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptor

De Sarbatori, am pregatit cotlet de porc la cuptor, cu costite, cartofi si mirodenii.

Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptor
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise