Nu exista sarbatori de iarna fara celebrii cozonaci pufosi din care se infrupta cu drag toata familia. Iar cei mai buni cozonaci, din punctul nostru de vedere, sunt cei facuti acasa, framantati cu propriile maini si pe care ii asteptam cu ochii atintiti catre usa cuptorului sa se coaca. Totusi, pentru a face cozonaci pufosi si reusiti de fiecare data trebuie sa tii cont de cateva aspecte esentiale:
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii