Nu exista sarbatori de iarna fara celebrii cozonaci pufosi din care se infrupta cu drag toata familia. Iar cei mai buni cozonaci, din punctul nostru de vedere, sunt cei facuti acasa, framantati cu propriile maini si pe care ii asteptam cu ochii atintiti catre usa cuptorului sa se coaca. Totusi, pentru a face cozonaci pufosi si reusiti de fiecare data trebuie sa tii cont de cateva aspecte esentiale:
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii