O multime dintre preparatele delicioase de Craciun contin ingrediente care pot declansa alergii suparatoare in cazul persoanelor mai sensibile, cu predispozitie la astfel de afectiuni. De la nuci, la alune, lapte, soia sau oua, fiecare dintre aceste alimente pot cauza reactii alergice. De aceea, este necesar sa ne informam cu atentie pentru a afla cum putem evita alergiile pe timpul sarbatorilor.
Asadar, pentru sarbatori linistite, fiti foarte atenti la ce consumati. :)
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii