Ti s-a intamplat vreodata sa fii in mijlocul procesului de pregatire a unei prajituri si sa realizezi ca nu ai un ingredient de baza? Cred ca toti am trecut cel putin o data prin acest moment, vazandu-ne nevoiti sa abandonam intrega treaba pentru a ne aproviziona. Cu ocazia sarbatorilor, putem avea ghinionul ca magazinul de langa noi sa fie inchis, asa ca cel mai indicat este ca inainte de a ne apuca de "prajitureala de sarbatori" sa ne facem un mic inventar cu toate ingredientele de care avem nevoie si cele pe care le avem deja.
Sursa articol: www.thekitchn.com
Sursa foto: www.flickr.com
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii