Suna ciudat, insa nu toate alimentele au o perioada de valabilitate; exista o serie de produse care isi pot pastra proprietatile 100 de ani sau chiar la infinit. De exemplu, mierea neprocesata si depozitata intr-un recipient inchis ermetic are o valabilitate extinsa aproape pentru totdeauna. Un alt aliment cu o "viata" indelungata este orezul, ce poate fi consumat chiar si la 30 de ani de la depozitare.
Sursa articol si sursa foto: www.goodshomedesign.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii