Suna ciudat, insa nu toate alimentele au o perioada de valabilitate; exista o serie de produse care isi pot pastra proprietatile 100 de ani sau chiar la infinit. De exemplu, mierea neprocesata si depozitata intr-un recipient inchis ermetic are o valabilitate extinsa aproape pentru totdeauna. Un alt aliment cu o "viata" indelungata este orezul, ce poate fi consumat chiar si la 30 de ani de la depozitare.
Sursa articol si sursa foto: www.goodshomedesign.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii