Suna ciudat, insa nu toate alimentele au o perioada de valabilitate; exista o serie de produse care isi pot pastra proprietatile 100 de ani sau chiar la infinit. De exemplu, mierea neprocesata si depozitata intr-un recipient inchis ermetic are o valabilitate extinsa aproape pentru totdeauna. Un alt aliment cu o "viata" indelungata este orezul, ce poate fi consumat chiar si la 30 de ani de la depozitare.
Sursa articol si sursa foto: www.goodshomedesign.
Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasaPlacinte cu aluat fraged de casa si branza sarata, o reteta simpla si delicioasa, perfecta pentru gustari sau aperitive....
Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasaSe spala lintea, se scurge si se acopera cu apa fiarta, intr-un castron pe care il acoperim cateva minute.
Supa de toamna cu linte si oua de prepelitaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii