Dovleacul este unul dintre alimentele cele mai prezente pe durata toamnei, indiferent ca il regasim in piete, in propria gradina sau in mancaruri. Frumos colorati, mai mici sau mai mari, dovlecii reprezinta o sursa importanta de vitamine si minerale de care ar fi bine sa profitam cat avem ocazia. Acesta poate fi consumat atat in produse de patiserie (placinte, briose s.a.m.d.), cat si in alte mancaruri, precum supe, lasagna sau chiar crud.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii