Dovleacul este unul dintre alimentele cele mai prezente pe durata toamnei, indiferent ca il regasim in piete, in propria gradina sau in mancaruri. Frumos colorati, mai mici sau mai mari, dovlecii reprezinta o sursa importanta de vitamine si minerale de care ar fi bine sa profitam cat avem ocazia. Acesta poate fi consumat atat in produse de patiserie (placinte, briose s.a.m.d.), cat si in alte mancaruri, precum supe, lasagna sau chiar crud.
Reteta de cartofi wedges. Cartofi wedges la cuptor cu boia, usuroi, piper, sare si ulei de masline. Retete de cartofi wedges...
Cartofi wedgesPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii