Consumam branza aproape zilnic si stim despre ea ca ne ofera proteinele si calciul de care organismul nostru are nevoie. Poate fi consumata in zeci de combinatii atat la micul dejun, cat si la pranz sau cina. Cu branza, poti prepara o varietate de retete delicioase. Asadar, pentru ca ne place atat de mult, ne-am gandit sa-i dedicam articolul de astazi si sa va impartasim si voua cateva lucruri pe care (probabil) nu le stiati pana acum despre ea.
1. Grecii antici si romanii au fost primii care au luat foarte in serios prepararea branzei, aducand procesul la stadiul de arta. In casele romanilor exista o bucatarie speciala, dedicata acestei activitati. Ei au inventat numeroase procese de afumare si aromare a branzeturilor si le-au transmis mai departe, din generatie in generatie.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii