Consumam branza aproape zilnic si stim despre ea ca ne ofera proteinele si calciul de care organismul nostru are nevoie. Poate fi consumata in zeci de combinatii atat la micul dejun, cat si la pranz sau cina. Cu branza, poti prepara o varietate de retete delicioase. Asadar, pentru ca ne place atat de mult, ne-am gandit sa-i dedicam articolul de astazi si sa va impartasim si voua cateva lucruri pe care (probabil) nu le stiati pana acum despre ea.
1. Grecii antici si romanii au fost primii care au luat foarte in serios prepararea branzei, aducand procesul la stadiul de arta. In casele romanilor exista o bucatarie speciala, dedicata acestei activitati. Ei au inventat numeroase procese de afumare si aromare a branzeturilor si le-au transmis mai departe, din generatie in generatie.
Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteIncearca o salata de legume proaspete cu crutoane crocante, perfecta pentru pranz sau cina. Reteta rapida, simpla si plina de...
Salata de legume proaspete cu crutoane – reteta simpla, rapida si sanatoasaIncearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii