Cel mai tare local de hot dog din Chicago si-a anuntat acum cateva zile inchiderea, spre disperarea clientilor sai fideli.

Deschis in 2002, Hot Doug's a reusit sa aduca celebrul preparat de fast food la un alt nivel, combinandu-l cu diverse delicatese precum foie gras, melci, carne de cangur sau chiar si de sarpe cu clopotei. Tocmai din acest motiv, Hot Doug's este unul dintre cele mai celebre localuri din Chicago.
 

Odata cu anuntarea inchiderii localului, era de asteptat ca un volum mai mare de clienti sa vina pentru a savura aceste delicii pentru ultima data, insa nimeni nu s-a asteptat la ce avea sa urmeze.
 
Cozile au inceput sa se formeze inca din timpul noptii, oamenii si-au adus scaune, saci de dormit si provizii pentru a putea rezista pana le vine randul de a cumpara.  S-a stat la coada chiar si cate 8 ore. Majoritatea celor care au stat la interminabilele cozi sunt clienti vechi ai deliciosului hot dog, insa au venit si altii, manati doar de curiozitate.
 
Dupa mai mult de un deceniu, Hot Doug's isi va inchide vinerea aceasta portile, spre dezamagirea multora dintre consumatorii sai.

Sursa articol si foto: www.huffingtonpost.com

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Cozmean Niculae, 16 octombrie 2014

    Auzisem ca potentatorul de gust ceeaza dependenta ......dar chiar asa?!?!