Un lant de supermarketuri din Irlanda de Nord a pus in vanzare prima carne de pui care contine Omega 3, acel acid gras atat de benefic pentru creier si sistemul nervos. Carnea nu a fost imbogatita in mod artificial cu Omega 3, ci totul s-a obtinut pe cale naturala, hranind puii cu un amestec de alge marine. Pana acum, acizii grasi de tipul Omega 3 se regaseau in produse scumpe, precum somonul sau avocado. Pentru comerciantii de carne de pui, dar si pentru consumatori, aceasta descoperire este de-a dreptul revolutionara.
"Acest tip de carne va revolutiona felul in care ne hranim. Ideea ca poti transforma produse alimentare banale si utilizate zilnic intr-unele mai sanatoase va avea un impact urias asupra sanatatii."
Sursa articol si foto: mirror.co.uk
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii