Cele 5 ingrediente care nu lipsesc niciodata din bucataria lui Anthony Bourdain

Este unul dintre cei mai apreciati si interesanti bucatari din lume, a calatorit pe toate continentele pentru a descoperi cele mai bune feluri de mancare, de curand l-a convins pe presedintele Americii sa ia masa cu el intr-o bodega din Vietnam. Anthony Bourdain le-a facut pe toate si va ramane cu siguranta in istorie drept unul dintre cei mai buni bucatari.  In timpul unui interviu recent, i s-a pus urmatoarea intrebare: "Ce alimente nu lipsesc niciodata din bucataria ta?" Raspunsul a lui a fost destul de simplu si veti descoperi ca multi dintre voi aveti in permanenta aceleasi alimente in bucatarie.   

Cele 5 ingrediente care nu lipsesc niciodata din bucataria lui Anthony Bourdain

1. Mozzarella sau burrata

Sursa foto: en.wikipedia.org

2. Unt

sursa foto: webexhibits.org

3. Ulei de masline extravirgin

Sursa foto: pixabay.com

4. Paste (melcisori)

Sursa foto: culturecheesemag.com

5. Cascaval sau branza cheddar

Sursa foto: wonderopolis.org

"Intotdeauna am in bucatarie niste paste melcisori si niste branza procesata, nu neaparat sanatoasa, de tipul cheddar, care se topeste usor si cu care pot sa fac rapid niste macaroane cu branza. Am o adevarata pasiune pentru acest tip de mancare", a declarat Anthony Bourdain.

Gasiti aici mai multe retete de macaroane cu branza, in cazul in care vreti sa incercati felul preferat de mancare al lui Bourdain.

Sursa foto: hungarytoday.hu
huffingtonpost.com
 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pudra de rosii

Pudra de rosii

Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.

Pudra de rosii
Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca. Mai intai se pun la copt miezurile de nuca intr-o tava in cuptorul incins la 180 grade C...

Placinta frageda cu dovleac si nuca
Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Pentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta