Preferintele culinare pot spune multe despre tine ca persoana, iar oameni precum fotograful american Henry Hargreaves stiu foarte bine acest lucru.

De exemplu, Hargreaves a realizat "portretele culinare" ale mai multor celebritati in functie de mancarurile care li se potrivesc cel mai bine.

De asemenea, intr-unul dintre cele mai recente proiecte ale sale, acesta s-a concentrat pe persoanele care sunt obsedate si sunt pregatite in orice clipa pentru sfarsitul lumii.

Li se mai spune si apocalipsomaniaci si viata lor este dominata de pasiunea de a strange arme, echipamente de protectie si alte lucruri necesare pentru momentul in care va veni sfarsitul lumii, iar omenirea va ramane fara electricitate, comunicatii sau transport.

Hargreaves i-a intalnit pe toti acesti oameni in timpul filmarilor emisiunii "Apocalipsa: Esti gata?", de la National Geographic. Astfel a avut ocazia sa-i intrebe si ce vor gati la masa pentru sfarsitul lumii.

In urma raspunsurilor stranse, a rezultat urmatoarea colectie de fotografii insotite de descrieri ale indivizilor si de felul in care cred ei ca se va sfarsit lumea.
 
In cazul eruptiei unui vulcan care ar polua o mare parte din aerul respirabil

In cazul in care sfarsitul lumii va veni in urma unor furtuni masive

Daca un razboi nuclear va pune capat civilizatiei

In cazul in care colapsul economiei mondiale va arunca lumea in haos 

Apocalispa adusa de o stare de foamete generala 

Criza economica fara precedent orchestrata de chinezi 

Sursa foto: vice.com/ro, thedailyjournalist.com
Sursa articol: vice.com/ro, henryhargreaves.com

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii