Frangelli's Bakery se afla in South Philadelphia din anul 1947. Totusi, pana acum trei saptamani, nimeni nu auzise de ea. 
 
John Colosi a preluat afacerea acum patru ani, pastrand aceeasi reteta de gogosi folosita de 67 de ani incoace. Totusi, de curand, el a decis sa adauge un nou produs in meniu. Astfel, Frangelli's Bakery nu a mai fost doar preferata celor din zona, ci a lumii intregi. 
 
Acum doar cateva saptamani, John Colosi a decis sa adauge bucatele de ciocolata in crema pentru cannoli si sa o aseze peste o gogoasa pufoasa, taiata in doua. Astfel, a luat nastere donnoli. Numele desertului provine din alaturarea termenilor care denumesc cele doua dulciuri din care el este compus: Donut (gogoasa) si Cannoli (desertul italienesc sub forma tubulara, care consta intr-o coaja de patiserie, prajita si umpluta cu crema facuta din branza ricotta indulcita).


 
Secretul cremei de cannoli pe care John o foloseste pentru al sau, Donnoli, consta in bucatelele de ciocolata la care adauga putina crema de unt pentru ca aceasta compozitie sa se ingroase. Gogoasa este taiata pe jumatate. Pe una dintre jumatati, John pune crema de cannoli din plin. A doua jumatate este pusa deasupra, iar apoi, donnoli este pudrat din plin cu zahar. 



Stirea aparitiei desertului Donnoli s-a viralizat foarte rapid, iar Frangelli's Bakery a inceput de la o zi la alta sa primeasca tot mai multe comenzi. 

Donnoli nu arata rau deloc si, zau, ca si noi l-am gusta daca am ajunge in State. Voi ce parere aveti despre acest desert? :)

sursa articol si sursa foto: www.foodbeast.com

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 32 comentarii
  • Fara foto
  • Fara foto

    Gabriela Gaia, 19 mai 2014

    De mult americanii nu mai formeaza un popor de oameni grasi..... . O gramada de magazine au raion de produse super dietetice, puse in vitrine pe categorii ( salate, aperitive, fripturi cu o multime de condimente, dulciuri fara un strop de zahar). Proprietarii magazinelor se feresc de reclamatii , fiindca risca amenzi care pot sa le inchida magazinele....si nu merita.

  • Fara foto

    15 mai 2014

    Grunberg Marie-Helene vrei sa spui ca combinatie de crema de vanilie, mascarpone, unt si ciocolata este sanatos? inseamna ca nu stii ce este sanatos. gogoasa romaneasca sau de alta natie sau pandispanul umezit cu sirop nu sunt sanatoase deloc este acelasi lucru ca si reteta prezentata manaci o portie si pui 2 kg pe tine. poti sa le mananci doar daca te duci la munca grea pe urma. bunicii nostri mancau deserturi numai duminica cand veneau de la biserica nu in fiecare zi ca noi, plus ca mergeau pe jos peste tot fara masini sau autobuze si munceau fizic in fiecare zi, strabunicii mei mergeau la sapa cu ceapa si cu mamaliga in traista si erau oameni cu stare in satul lor.

  • Fara foto

    Costache Lavinia, 15 mai 2014

    Un desert este binevenit.Cele mai bune sunt prajiturile romanesti. ,cele invatate de la bunici .

  • Fara foto

    Elena Fantanaru, 12 mai 2014

    fiecare cu gusturile lui.....................

  • Fara foto

    Toncean Sidonia, 12 mai 2014

    Aurelia Korber la cremes nu prea merge pentru ca are consistenta unui unt la temperatura camerei. Dar merge la Churros de exemplu: http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/05/churros-cu-crema-de-vanilie.html

  • Fara foto

    Moldovan Argintaru Anca, 12 mai 2014

    Nu credeti ca ar trebui ca fiecare dintre noi sa aleaga singur ce-i place si ce e sanatos pentru el. Suntem toti maturi si cred ca putem face o distinctie intre ce e sanatos si ce nu e. Fiecare cu viciile lui.

  • Fara foto

    eU, 12 mai 2014

    Hai sa fim seriosi, nu e nevoie sa mananci gogosi de trei ori pe zi! Daca mananci una pe saptamana nu patesti nimic!Micile placeri, pe care ni le permitem mai rar, nu trebuie sa sperie pe nimeni, si daca mancam sanatos, cate o abatere nu produce nici o dauna!

  • Fara foto

    Toncean Sidonia, 12 mai 2014

    Aurelia Korber la cremes nu se poate folosi pentru ca are consistenta unui unt ...scos de la frigider. Dar sa infigi niste churros in el....merge de minune !

  • Fara foto

    lidia ilie, 12 mai 2014

    retetele bunici sunt originale. Eu personal as incerca retetele moldovenesti de peste prut am auzit multe laudesi mai ales prajituri

  • Fara foto

    Mircea Dan Irimescu, 11 mai 2014

    Ce asa mare filosofie sa freci untul si sa adaugi bucatele de cioco. Daca ai gust si fantezie faci tot felul de creme care mai de care mai sofisticate. Americanii astia habar nu au cum se gateste si cad pe spate daca le servesti un banal corn taiat oblic. Daca asa ceva apare intr-o revista frantuzeasca, se sparg aia de ras!!!

  • Fara foto

    Aurelia Korber, 11 mai 2014

    fiind tinuta la frigider, cum se comporta crema cand e scoasa afara? se poate folosi si la crempita (sau cremes, cum mai e cunoscuta prajitura)

  • Fara foto

    Valentin Elia, 11 mai 2014

    Buna tuturor.. Sunt intru totul de accord cu Rodica...Nu n umai ca nu sunt de accord cu aceste gogosi DONOLLI cum li se spune dar cata sanatate sa aduca coca din faina alba si umplutura de unt cu ciocolata ??? daca ciocolata mai este si cu lapte e rau de tot !!! CELE MAI BUNE DULCIURI SUNT... FRUCTELE !!! Sau ciocolata AMÄRUIE !!! UITATI PRODUSELE venite de peste Ocean si orice produs cu FAINA ALBA, ZAHAR, SARE!!!!

  • Fara foto

    Cornel Olariu, 11 mai 2014

    Sidonia, mie imi place din ce in ce mai mult de tine!

  • Fara foto

    Rose Popesco, 11 mai 2014

    Ti-au dat-o deja - branza ricotta cu zahar vanilat, un pic de unt, le freci manual sau cu mixerul si adaugi bucati de ciocolata taiate marunt. Coaja poate fi de gogoasa obisnuita sau de ecler.

  • Fara foto

    Claudia Baban, 11 mai 2014

    <3

  • Fara foto

    Rose Popesco, 11 mai 2014

    Eu cred ca e gretzos.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 11 mai 2014

    Eu am o reteta de crema de vanilie care imi place foarte mult si poate si voua : 3 galbenusuri 50 g zahar praf 300 ml frisca nebatuta 1/2 pastaie vanilie Frisca se incalzeste( NU se fierbe) cu pastaia taiata si semintele scoase. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pina se albesc. Amestecam cele doua compozitii si punem iar pe foc dar sa nu fiarba, pina se ingroasa putin. Luam de pe foc si lasam sa se raceasca. Peste noapte lasam la frigider. Veti avea o crema excelent aromata, pentru gogosi sau ce mai vreti dvs !

  • Fara foto

    Toncean Sidonia, 11 mai 2014

    Eu am o reteta de crema de vanilie care imi place foarte mult si poate si voua : 3 galbenusuri 50 g zahar praf 300 ml frisca nebatuta 1/2 pastaie vanilie Frisca se incalzeste( NU se fierbe) cu pastaia taiata si semintele scoase. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pina se albesc. Amestecam cele doua compozitii si punem iar pe foc dar sa nu fiarba, pina se ingroasa putin. Luam de pe foc si lasam sa se raceasca. Peste noapte lasam la frigider. Veti avea o crema excelent aromata, pentru gogosi sau ce mai vreti dvs !

  • Fara foto

    Marieta Pall, 11 mai 2014

    Imi place comentariul d-nei Rodica sunt sigura ca are dreptate,am mancat langosi,gogosi ,prajituri si altele facute de mame si bunici si nu mai tine-am cure de slabire ca nu era nevoie,deci....treceti pe meniurile bunicii.

  • Fara foto

    gheorghe, 11 mai 2014

    foarte gustoase

  • Fara foto

    Grunberg Marie-Helene, 11 mai 2014

    Nici nu stii ,cita dreptate ai! Decit gogosi, mai bine un pandispan, din 4 oua, patru linguri de zahar sau fructoza, 3 linguri de faina alba si o lingura de cornflor! Iese un pandispan de zile mari, care putin insiropat cu un sirop vanilat sau cu ron, va fi baza ideala si minunata pentru aceasta crema care va incinta atita!

  • Fara foto

    Grunberg Marie-Helene, 11 mai 2014

    Nu aveti nevoie de reteta, fiacare poate face dupa propria placere ce fel de crema vrea, din urda( Ricota) din crema simpla de vanilie, cum am explicat Elenei ,etc.... Succes la initiative gustoase!

  • Fara foto

    Grunberg Marie-Helene, 11 mai 2014

    Elena, nu tot ce arata "super" este si gustos si mai ales sanatos! Vrei sa faci ceva bun si nou, pregateste crema de vanilie, obisnuita ,introdu in ea 2-3 linguri de mascarpone, sau unt si ciocolata zdrobita si-ti va iesi cea mai fina crema posibila, pe deasupra si sanatoasa ,fara E 441, sau tatrazina, gustoasa si cu gogoasa romaneasca, sau cu un blat de pandispan, putin umezit cu sirop de vanilie sau rom, iti va iesi cea mai formidabila prajitura!

  • Fara foto

    Schiopu Gabriela, 11 mai 2014

    Rodica are dreptate ciar fi sa facem retetele noastre bunee fara sa mai copiem . va aduceti aminte ca pana in revolutie toti faceam prajituri in casa si procentul de obezi era mic .Oare de ce ?! Haideti la retetele vechi si bune.

  • Fara foto

    Maria Ungureanu, 11 mai 2014

    Toate retetele de gogosi igrasa daca maninci gogosi ajungi si tu ca o gogoasa .

  • Fara foto

    Rodica Go, 10 mai 2014

    tot ce fac americanii,tot ce mananca americanii ,noi europenii copiem.o fi bun ,o fi rau,nu conteaza...uitati_va la ei cum arata si cat este procentul de obezitate in State si nu va mai trebuie nici o gogoasa de-a lor.mai bine o gogoasa facuta din aluat de paine si cu zahar pudra pe deasupra...va asigur ca este mult mai sanatoasa

  • Fara foto

    Marsilia Butulescu, 10 mai 2014

    si reteta...cand o aflam?

  • Fara foto

    Elena Fantanaru, 10 mai 2014

    dorim reteta.,arata super.

  • Fara foto

    Dan Duran, 10 mai 2014

    A cucerit lumea pt ca e ieftin. O porcarie.

  • Fara foto

    Linda Pavliuc, 09 mai 2014

    AR FI BINE SA AJUNG SI LA N0I,REPUBLICA MOLDOVA SI CIT MAI CURIND POSIBIL

  • Fara foto

    Ruth Solomovici, 08 mai 2014

    RETETELE SINT ECONOMICE E USOR DE FACUT,MULTUMESC FRUMOS!

  • Fara foto

    01 ianuarie 1970