Donnoli, desertul-hibrid care a cucerit lumea

Frangelli's Bakery se afla in South Philadelphia din anul 1947. Totusi, pana acum trei saptamani, nimeni nu auzise de ea.    John Colosi a preluat afacerea acum patru ani, pastrand aceeasi reteta de gogosi folosita de 67 de ani incoace. Totusi, de curand, el a decis sa adauge un nou produs in meniu. Astfel, Frangelli's Bakery nu a mai fost doar preferata celor din zona, ci a lumii intregi.   

Donnoli, desertul-hibrid care a cucerit lumea

Acum doar cateva saptamani, John Colosi a decis sa adauge bucatele de ciocolata in crema pentru cannoli si sa o aseze peste o gogoasa pufoasa, taiata in doua. Astfel, a luat nastere donnoli. Numele desertului provine din alaturarea termenilor care denumesc cele doua dulciuri din care el este compus: Donut (gogoasa) si Cannoli (desertul italienesc sub forma tubulara, care consta intr-o coaja de patiserie, prajita si umpluta cu crema facuta din branza ricotta indulcita).

Secretul cremei de cannoli pe care John o foloseste pentru al sau, Donnoli, consta in bucatelele de ciocolata la care adauga putina crema de unt pentru ca aceasta compozitie sa se ingroase. Gogoasa este taiata pe jumatate. Pe una dintre jumatati, John pune crema de cannoli din plin. A doua jumatate este pusa deasupra, iar apoi, donnoli este pudrat din plin cu zahar.

Stirea aparitiei desertului Donnoli s-a viralizat foarte rapid, iar Frangelli's Bakery a inceput de la o zi la alta sa primeasca tot mai multe comenzi.

Donnoli nu arata rau deloc si, zau, ca si noi l-am gusta daca am ajunge in State. Voi ce parere aveti despre acest desert? :)

sursa articol si sursa foto: www.foodbeast.com

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise