Cat de des mancati jeleuri sau folositi gelatina? Probabil nici nu va ganditi la acest lucru, la fel cum nu va ganditi nici la ingredientul din care este facuta gelatina si jeleurile si majoritatea bombonelelor dragute si colorate. 

Ei bine, poate ar trebui, mai ales daca sunteti vegetarian, pentru ca gelatina nu este deloc recomandata celor care nu consuma produse animale.

Stiti cum se face piftia? Cam la fel este facuta si gelatina. 
 
Asadar, gelatina se obtine din pielea, cartilajele si oasele de la diverse animale, cel mai adesea porc, asa cum puteti viziona in acest film.

Gelatina obtinuta astfel este folosita pentru producerea unei multitudini de produse de la dulciuri la vitamine, branza, iaurt, supe instant sau sosuri pentru salate. 
 
Insa, gelatina nu este neaparat un produs daunator sau rau, pentru ca, de exemplu, are 18 amino acizi, dar este bine sa stiti cum se produce, inainte de a o consuma.

Sursa foto: thesun.co.uk
Sursa articol: independent.co.uk

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto