Cat de des mancati jeleuri sau folositi gelatina? Probabil nici nu va ganditi la acest lucru, la fel cum nu va ganditi nici la ingredientul din care este facuta gelatina si jeleurile si majoritatea bombonelelor dragute si colorate. Ei bine, poate ar trebui, mai ales daca sunteti vegetarian, pentru ca gelatina nu este deloc recomandata celor care nu consuma produse animale. Stiti cum se face piftia? Cam la fel este facuta si gelatina.
Asadar, gelatina se obtine din pielea, cartilajele si oasele de la diverse animale, cel mai adesea porc, asa cum puteti viziona in acest film.
Gelatina obtinuta astfel este folosita pentru producerea unei multitudini de produse de la dulciuri la vitamine, branza, iaurt, supe instant sau sosuri pentru salate.
Sursa foto: thesun.co.uk
Sursa articol: independent.co.uk
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii