Ghidul Michelin isi are originea inca de la inceputul anilor 1900; initial, scopul sau era sa ajute automobilistii ce calatoreau prin Franta sa isi gaseasca mai usor cazare, restaurante si benzinarii. Acordarea stelelor a inceput in anii '20, iar ghidul fusese initial conceput doar pentru Franta; insa cu timpul, l-au preluat si alte tari europene. In Romania, nu exista inca un ghid rosu, ceea ce face imposibila notarea cu stele Michelin.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii