

Garnier UltraDoux ne invita sa ne facem propria ferma din Provence aici >>
Aluat
Sursa foto.
AM ALES CÂŞTIGĂTORII!
Comentariile câştigătoare sunt #4 - Vasy, #14 - Simion, #17 - Cristea Ionel. Felicitări! Fiecare castigatoare va primi un set de produse Garnier UltraDoux Heritage de Provence (sampon 400 ml + balsam pentru par 200 ml).


Recomandari pentru tine si casa ta
Set pentru Smoothie si Inghetata pentru gama C9500, C9820, EVO820 si MOTIV1
pana la 12 rate
- 21 comentarii
-
-
sanda (Bucatar) , 14 mai 2013
Tarte Aux Abricots, de-abia astept sa apara caisele.
-
Alina_Stere (Bucatar) , 14 mai 2013
Prajitura cu gem de caise si bezea :)
-
Vasyyy (Bucatar) , 13 mai 2013
Deliciul meu preferat este cel traditional care il mostenim de la buncii nostri :Gemul de caise
-
Aurica_Aura (Bucatar) , 13 mai 2013
pandispan cu caise, pregatesc prajituri cu caise pe toata perioada lor, dar cel mai mult si mai mult imi place pandispanul cu caise, pufoasa si aromata
-
Popa_Iulian (Bucatar) , 13 mai 2013
compotul de caise cu o pastaie de vanilie...super combinatie
-
Nicoleta_Grófová (Chef de cuisine) , 13 mai 2013
dulceata de caise binenteles
-
Vasile_Rotaru (Bucatar) , 12 mai 2013
Si tarta cu caise si migdale cred ca e buna,arata minunat,imi lasa gura apa,o s-o incerc.
-
Vasile_Rotaru (Bucatar) , 12 mai 2013
Preferata mea e prajitura cu foi din suc de rosii si umpluta cu gem de caise.Aromata,si foarte buna.
-
qaz (Bucatar) , 11 mai 2013
dulceata de caise este preferata mea...
-
Miruna_P (Bucatar) , 11 mai 2013
Imi place foarte mult dulceata de caise,insa am facut si eu tarta cu caise dupa o alta reteta.Voi incerca si aceasta reteta, deoarece mi se pare savuroasa.
-
Rahau Alexandra (Bucatar) , 10 mai 2013
Ador Ratatouile :)
-
emilia (Chef de cuisine) , 10 mai 2013
Imi place foarte mult dulceata cu caise.Doresc sa incerc aceasta reteta de tarta pentru ca pare delicioasa si aspectoasa.In general tartele cu fructe nu sunt greu de facut.:)
-
simion (Bucatar) , 10 mai 2013
nu am incercat inca reteta,o pregateam pe cea cu mere,dar o sa o fac negresit fiindca ador caisele!
-
mira (Chef de cuisine) , 10 mai 2013
Prefer Clafoutis aux abricots, un desert delicios.
-
Moasa Delia (Bucatar) , 10 mai 2013
Tarte Aux Abricots, este preferata pentru ca prajiturile cu caise imi plac cel mai mult.
-
CRISTEA IONEL (Bucatar) , 10 mai 2013
Tarta Aux Abricots pare delicioasa si sigur incerc reteta. Aluat 75 g de unt rece, nesarat 175 g de faina, cernuta coaja rasa de la o lamaie 1 lingura de zahar fin 1 ou un strop de apa Umplutura 650 g de caise proaspete, nu foarte coapte 2 linguri de zahar brun 6 linguri de midgale macinate 2 oua mari 50 g de zahar fin 1 pastaie de vanilie 200 ml de smantana dulce cu continut mare de grasime sau smantana pentru frisca Glazura 5 linguri de gem de caise Pentru finalizare zahar pudra flori comestibile proaspete smantana dulce sau frisca
-
Nicoleta Radosav (Chef de cuisine) , 10 mai 2013
Toate retetele imi fac cu ochiul, as alege tarta cu caise si migdale, combinatia de caise si migdale este totdeauna irezistibila ambele fructe fiind din aceeasi familie.
-
VIORICA (Chef de cuisine) , 09 mai 2013
Tarta cu caise si crema de vanilie!
-
Margot (Chef de cuisine) , 09 mai 2013
Dulceata de caise cu samburi de migdale si menta!!! parfumata si racoritoare!!Super buna!! de abia astept sa apara aceste fructe!
-
Dedicut (Chef de cuisine) , 09 mai 2013
Mie imi place foarte mult Tarta Tatin iar cea cu caise e speciala : Ingrediente 1 kg caise 150 g unt 200 g zahar o foaie de aluat frantuzesc 1 lingurita zeama de lamaie 1 lingurita scortisoara Mod de preparare 1. Caisele se spala, se curata si se taie in jumatati 2. Untul si zaharul se amesteca pe foc cateva minute apoi se toarna in forma de tarta. 3. Se aseaza fructele una langa alta, se pudreaza cu scortisoara si se stropesc cu putina zeama de lamaie. Foaia se intinde un pic apoi se aseaza peste fructe. Se da la cuptor cam 45 ‘. 4. Dupa ce se scoate din cuptor, se rastoarna invers folosind o tava sau o farfurie intinsa mai mare decat vasul pentru tarta. Se lasa sa se raceasca apoi se portioneaza si se serveste.
Adriana_SB (Bucatar) , 14 mai 2013
M-ar tenta niste biscuiti cu unt, stropiti cu putin sirop de caise.