Cel mai mare eveniment care celebrează lumea filmului, Premiile Oscar, strânge în fiecare an elita actorilor, regizorilor şi producătorilor de la Hollywood. Desigur, după ceremonie se ţine o petrecere senzaţională, unde starurile beau, mănâncă şi se distrează.

Ştim că nu e frumos, dar noi suntem mai interesaţi de meniu, decât de câştigătorii din seara de 24 februarie 2013.

Celebrul Chef Wolfgang Puck va coordona o echipă de 300 de bucătari (deja o face de 19 ani în seara Oscarurilor) care vor pregăti sofisticatele bucate. Printre preparate se numără pizza vegetariană, salată de varză kale, somon afumat, plăcintă cu pui cu trufe negre, salată de piersici japoneze şi ton.

Meniul o să fie variat, ca filmele nominalizate, dar şi pentru că o să fie prima masă a zilei pentru cei mai mulţi invitaţi, a glumit Wolfgang Puck. Se pare că multe dintre vedete nu mănâncă nimic toată ziua pentru a încăpea în rochiile strălucitoare şi pentru a arăta perfect pe covorul roşu.

Anul acesta focusul este pe mâncarea vegetariană, dar şi pe preparate cu specific chinez, italian sau franţuzesc. Petrecerea are 1500 de invitaţi, iar aceştia trebuie mulţumiţi. Desigur, de pe mese nu lipsesc nici faimoasele mini-statuete din ciocolată, poleite cu aur.

Prepararea mâncării începe cu câteva zile înainte, dar majoritatea preparatelor trebuie să fie proaspete, aşa că se gătesc în seara evenimentului. Vă daţi seama ce înseamnă să găteşti pentru 1500 dintre cei mai mofturoşi oameni ai planetei?

sursă: dailymail.co.uk
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto
  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2013

    Foarte interesant...