Ce mănâncă actorii la Oscaruri?

Cel mai mare eveniment care celebrează lumea filmului, Premiile Oscar, strânge în fiecare an elita actorilor, regizorilor şi producătorilor de la Hollywood. Desigur, după ceremonie se ţine o petrecere senzaţională, unde starurile beau, mănâncă şi se distrează.

Ce mănâncă actorii la Oscaruri?

Ştim că nu e frumos, dar noi suntem mai interesaţi de meniu, decât de câştigătorii din seara de 24 februarie 2013.

Celebrul Chef Wolfgang Puck va coordona o echipă de 300 de bucătari (deja o face de 19 ani în seara Oscarurilor) care vor pregăti sofisticatele bucate. Printre preparate se numără pizza vegetariană, salată de varză kale, somon afumat, plăcintă cu pui cu trufe negre, salată de piersici japoneze şi ton.

Meniul o să fie variat, ca filmele nominalizate, dar şi pentru că o să fie prima masă a zilei pentru cei mai mulţi invitaţi, a glumit Wolfgang Puck. Se pare că multe dintre vedete nu mănâncă nimic toată ziua pentru a încăpea în rochiile strălucitoare şi pentru a arăta perfect pe covorul roşu.

Anul acesta focusul este pe mâncarea vegetariană, dar şi pe preparate cu specific chinez, italian sau franţuzesc. Petrecerea are 1500 de invitaţi, iar aceştia trebuie mulţumiţi. Desigur, de pe mese nu lipsesc nici faimoasele mini-statuete din ciocolată, poleite cu aur.

Prepararea mâncării începe cu câteva zile înainte, dar majoritatea preparatelor trebuie să fie proaspete, aşa că se gătesc în seara evenimentului. Vă daţi seama ce înseamnă să găteşti pentru 1500 dintre cei mai mofturoşi oameni ai planetei?

sursă: dailymail.co.uk

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura