Un gratar sanatos cu peste si legume

Primul ingredient care ne vine in minte cand vorbim despre preparate la gratar este, cu siguranta, carnea. Dupa minivacanta de 1 mai, cand probabil, v-ati rasfatat cu astfel de preparate - mici, carne de pui, carne de porc este bine sa incercati un gratar in aer liber cu peste si legume.

Un gratar sanatos cu peste si legume

O reteta la indemana oricui, light si foarte sanatoasa. Nu puteti refuza o portie de peste cu legume la gratar. Si cel mai important este faptul ca veti fi in aer liber: va veti bucura de mancare sanatoasa si savuroasa in cadrul unei iesiri la padure cu prietenii.

Legume pentru gratar

Pe gratar puteti pune toate legumele care va plac: morcovi, ardei gras, ardei capia, porumb, cartofi, dovlecei, rosii, ciuperci, vinete, catraveti, ridichi, broccoli. Le combinati dupa bunul plac. Inainte de toate, nu uitati ca legumele trebuie sa fie spalate si feliate pentru a se face mai repede. Gustul dulceag si textura crocanta caracteristica legumelor la gratar le fac sa capete o usoara aroma afumata.
 
Peste pentru gratar

Sortimentul de peste ramane la alegerea dumneavoastra, insa cel mai potrivit pentru gratar este somonul sau codul. Cat pestele sta pe gratar stoarceti zeama de la o lamaie pentru aroma si pentru a pastra pestele umed. Pentru ca preparatul sa fie deosebit, puteti face frigarui din peste si legume, o varianta rapida si aspectuoasa.

Gustos.ro va recomanda o reteta delicioasa, usor si rapid de preparat: peste la gratar cu cartofi.

Poftiti la o masa naturala, aromata, gustoasa si bogata in nutrienti!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Incingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi