Primul ingredient care ne vine in minte cand vorbim despre preparate la gratar este, cu siguranta, carnea. Dupa minivacanta de 1 mai, cand probabil, v-ati rasfatat cu astfel de preparate - mici, carne de pui, carne de porc este bine sa incercati un gratar in aer liber cu peste si legume.
O reteta la indemana oricui, light si foarte sanatoasa. Nu puteti refuza o portie de peste cu legume la gratar. Si cel mai important este faptul ca veti fi in aer liber: va veti bucura de mancare sanatoasa si savuroasa in cadrul unei iesiri la padure cu prietenii.
Gustos.ro va recomanda o reteta delicioasa, usor si rapid de preparat: peste la gratar cu cartofi.
Poftiti la o masa naturala, aromata, gustoasa si bogata in nutrienti!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii