Primul ingredient care ne vine in minte cand vorbim despre preparate la gratar este, cu siguranta, carnea. Dupa minivacanta de 1 mai, cand probabil, v-ati rasfatat cu astfel de preparate - mici, carne de pui, carne de porc este bine sa incercati un gratar in aer liber cu peste si legume.
O reteta la indemana oricui, light si foarte sanatoasa. Nu puteti refuza o portie de peste cu legume la gratar. Si cel mai important este faptul ca veti fi in aer liber: va veti bucura de mancare sanatoasa si savuroasa in cadrul unei iesiri la padure cu prietenii.
Gustos.ro va recomanda o reteta delicioasa, usor si rapid de preparat: peste la gratar cu cartofi.
Poftiti la o masa naturala, aromata, gustoasa si bogata in nutrienti!
Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.
Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeuraIncingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Comentarii
Adaugă comentariu