autor:

Gustos.ro

»

Ghidul gratarelor gustoase

Alte sfaturi culinare
  • Un gratar sanatos cu peste si legume

    Primul ingredient care ne vine in minte cand vorbim despre preparate la gratar este, cu siguranta, carnea. Dupa minivacanta de 1 mai, cand probabil, v-ati rasfatat cu astfel de preparate - mici, carne de pui, carne de porc este bine

    5 comentarii

  • Ghidul gratarelor gustoase

    Pui cu busuioc şi rizoto cu hribi - reţeta lui Don Caruso

    Cu ocazia venirii în România a maestrului în ale grătarului Don Caruso, la Grill Champions Tour, ediţia a doua, vă prezentăm în exclusivitate o reţetă a acestuia de pui cu busuioc şi hribi la grătar.

    2 comentarii

  • Ghidul gratarelor gustoase

    Fructele de mare - un deliciu la gratar

    Putine mancaruri sunt atat de bune ca fructele de mare la gratar. Crustaceele, in mod particular, pot fi un rezultat spectaculos la gratar, daca stiti ceea ce faceti. Atunci cand vine vorba de crustacee, timpul de gatire este foarte

    3 comentarii

  • Ghidul gratarelor gustoase

    Cum sa gatesti carnea de pui la gratar

    De obicei, pe gratar folosesti bucati de pui sau piept de pui fara oase si pielita. Fiecare dintre cele doua categorii preseupun strategii diferite de gatit. Bucatile de pui cu pielita pe ele pot cauza producerea de flacari pe gratar,

    6 comentarii

  • Ghidul gratarelor gustoase

    Prepara cele mai gustoase legume la gratar

    Sa pregatesti legumele la gratar este usor si este de mirare ca nu sunt mai multi oameni care sa pregateasca aceste legume la gratar. Regula generala este aceea de a taia legumele in bucati care se vor gati usor si uniform.

    2 comentarii

  • Ghidul gratarelor gustoase

    Cum gatesti pestele la gratar

    Pestele este foarte bun pentru gratar, caldura directa gateste pestele rapid, usor si fara sa-l usuce. Pestele la gratar este foarte aromat si suculent. Ca pestele sa iasa bine, este bine sa-l ungeti cu putin ulei ca sa nu se lipeasca.

    5 comentarii

  • Ghidul gratarelor gustoase

    Fructele la gratar - excelente ca aperitiv, garnitura sau desert

    Fructele sunt perfecte pentru gratar pentru ca sunt foarte usor de preparat. Contin multa apa si zahar, iar prin prepararea la gratar puteti concentra aromele prin reducerea cantitatii de apa si caramelizarii zaharurilor naturale. Procesul

    1 comentariu

  • Ghidul gratarelor gustoase

    Cum alegi gratarul perfect

    Vrei sa ai echipamentul complet pentru gratar si nu stii exact ce iti trebuie? Iti prezentam niste sugestii de ustensile si instrumente perfecte pentru un gratar reusit.

    2 comentarii

  • Ghidul gratarelor gustoase

    Reguli generale pentru un gratar reusit

    Vorbind strict despre gatitul la gratar, acesta se face prin plasarea mancarii direct la peste foc. In vechime, aceasta insemna un foc si ceva care sa tina carnea astfel incat sa nu cada in el.

    13 comentarii

  • Ghidul gratarelor gustoase

    Trucuri pentru un gratar perfect

    Friptura la gratar e un deliciu – fie servita in aer liber, fie gatita chiar in bucatarie, o putem personaliza dupa gustul nostru si e o mancare agreata de intreaga familie. Iata si cateva sfaturi, pentru o friptura perfecta.

    14 comentarii

Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail: