Biscuiti cu branza cheddar

Urmeaza luna copiilor asa ca te invit sa pregatesti alaturi de cel mic, biscuiti cu branza cheddar. Gasesti aceasta reteta in editia de iunie a revistei Good Food, precum si pe siteul www.goodfood.ro.

Biscuiti cu branza cheddar

Preparare: 20 minute

Coacere: 10 minute

Portii: 36

500 g de faina

30 g de sare

30 g de paprika

15 g praf de copt

100 g unt rece

125 ml lapte batut

1 ou

400 g branza cheddar rasa

1. Se incalzeste cuptorul la 375 °F. Intr-un bol potrivit, se amesteca faina, sarea, paprika si praful de copt pana cand s-au omogenizat bine. Adauga untul rece si amesteca cu faina, pana cand se formeaza frimituri.

2. In alt bol mic, omogenizeaza oul cu laptele batut, dupa care adauga in amestecul de faina. Adauga si branza cheddar rasa fin si amesteca pana se formeaza un aluat usor de modelat.

3. Dupa ce ai framantat aluatul timp de 5-10 minute, intinde-l astfel incat sa aiba circa 1 cm grosime. Taie biscuitii cu ajutorul formelor speciale si pune-i pe o tava acoperita cu hartie de copt. Se tine la cuptor timp de 10-12 minute sau pana cand sunt aurii pe margini.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Incingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi