Urmeaza luna copiilor asa ca te invit sa pregatesti alaturi de cel mic, biscuiti cu branza cheddar. Gasesti aceasta reteta in editia de iunie a revistei Good Food, precum si pe siteul www.goodfood.ro.
Preparare: 20 minute
Coacere: 10 minute
Portii: 36
500 g de faina
30 g de sare
30 g de paprika
15 g praf de copt
100 g unt rece
125 ml lapte batut
1 ou
400 g branza cheddar rasa
1. Se incalzeste cuptorul la 375 °F. Intr-un bol potrivit, se amesteca faina, sarea, paprika si praful de copt pana cand s-au omogenizat bine. Adauga untul rece si amesteca cu faina, pana cand se formeaza frimituri.
2. In alt bol mic, omogenizeaza oul cu laptele batut, dupa care adauga in amestecul de faina. Adauga si branza cheddar rasa fin si amesteca pana se formeaza un aluat usor de modelat.
3. Dupa ce ai framantat aluatul timp de 5-10 minute, intinde-l astfel incat sa aiba circa 1 cm grosime. Taie biscuitii cu ajutorul formelor speciale si pune-i pe o tava acoperita cu hartie de copt. Se tine la cuptor timp de 10-12 minute sau pana cand sunt aurii pe margini.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii