Incepand cu 4 martie va fi disponibila pe piata cea mai noua editie a revistei Good Food. Ti-am pregatit martisoare culinare si o multime de retete ce te vor face sa petreci mai mult timp in bucatarie, de placere.
Nu mai ai rabdare pana apare editia de martie? Atunci incearca o reteta usoara, de primavara, cu salata verde si ficatei de pui calzi. Este varianta ideala pentru o cina rapida si satioasa.
Salata cu ficatei de pui calzi
PREPARARE: 25 de minute. 4 portii. Usor. Foarte sanatos. Sursa buna de fier, acid folic si vitamina C, asigura 1/5 din necesarul zilnic, concentratie scazuta de grasimi
140g de fasole verde
200g ficatei de pui, curatati
½ lingura ulei de masline
½ lingura rozmarin tocat, proaspat sau uscat
1 andiva sau salata mica verde, cu frunzele separate
100g de nasturel
3 linguri de otet balsamic
pâine crocanta cu cereale, pentru servit
1. Se fierbe fasolea intr-o cratita cu apa clocotita timp de 3 minute, se scurge si se pastreaza calda. intre timp, se amesteca ficateii, uleiul de masline si rozmarinul. Se incalzeste o tigaie nonaderenta mare si se prajesc ficateii pe foc mare timp de 5-6 minute, pâna sunt bine rumeniti si patrunsi - ar trebui totusi sa ramâna putin roz in mijloc.
2. Se aranjeaza fasolea pe farfurii mari, impreuna cu frunze de salata si nasturel. Se adauga otet in tigaie, se lasa sa fiarba câteva secunde, apoi se pun ficateii cu lingura peste salata. Se servesc cu pâine.
V.N. per portie: 83 kilocalorii, 10g proteine, 4g carbohidrati, 3g grasimi, 1g grasimi saturate, 1g fibre, 3g zahar, 0,13g sare
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii