De Pasti, Good Food iti propune un meniu festiv, pe care sa-l savurezi alaturi de cei dragi.
Incearca o friptura de miel cu usturoi servita pe pat de cartofi si ceapa, cu garnitura de morcovi copti cu glazura de miere. In plus, alte doua meniuri festive vei descoperi in revista: unul pe baza de somon, si unul dedicat lacto-ovo-vegetarienilor.
Pasca nu trebuie sa lipseasca de pe masa, asa ca te provocam sa reinventezi acest desert. Noi am incercat o varianta cu merisoare, fulgi de migdale si branza.
La rubrica dedicata nutritiei, citeste si aplica sfaturile noului specialist Good Food - medicul Elena David - pentru o nutritie echilibrata.
In plus, nu rata interviul cu Juan Amador, un chef cu trei stele Michelin si inspira-te din minunatele lui creatii culinare.
Good Food: te face sa gatesti din placere!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii