De Pasti, Good Food iti propune un meniu festiv, pe care sa-l savurezi alaturi de cei dragi.
Incearca o friptura de miel cu usturoi servita pe pat de cartofi si ceapa, cu garnitura de morcovi copti cu glazura de miere. In plus, alte doua meniuri festive vei descoperi in revista: unul pe baza de somon, si unul dedicat lacto-ovo-vegetarienilor.
Pasca nu trebuie sa lipseasca de pe masa, asa ca te provocam sa reinventezi acest desert. Noi am incercat o varianta cu merisoare, fulgi de migdale si branza.
La rubrica dedicata nutritiei, citeste si aplica sfaturile noului specialist Good Food - medicul Elena David - pentru o nutritie echilibrata.
In plus, nu rata interviul cu Juan Amador, un chef cu trei stele Michelin si inspira-te din minunatele lui creatii culinare.
Good Food: te face sa gatesti din placere!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii