De Pasti, Good Food iti propune un meniu festiv, pe care sa-l savurezi alaturi de cei dragi.
Incearca o friptura de miel cu usturoi servita pe pat de cartofi si ceapa, cu garnitura de morcovi copti cu glazura de miere. In plus, alte doua meniuri festive vei descoperi in revista: unul pe baza de somon, si unul dedicat lacto-ovo-vegetarienilor.
Pasca nu trebuie sa lipseasca de pe masa, asa ca te provocam sa reinventezi acest desert. Noi am incercat o varianta cu merisoare, fulgi de migdale si branza.
La rubrica dedicata nutritiei, citeste si aplica sfaturile noului specialist Good Food - medicul Elena David - pentru o nutritie echilibrata.
In plus, nu rata interviul cu Juan Amador, un chef cu trei stele Michelin si inspira-te din minunatele lui creatii culinare.
Good Food: te face sa gatesti din placere!
Reteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - SimitPunem la fiert inimile cu pipotele in apa rece.
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaligutaFoi: Intr-un bol se pun ouale impreuna cu zaharul.
Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caiseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii