De Pasti, Good Food iti propune un meniu festiv, pe care sa-l savurezi alaturi de cei dragi.
Incearca o friptura de miel cu usturoi servita pe pat de cartofi si ceapa, cu garnitura de morcovi copti cu glazura de miere. In plus, alte doua meniuri festive vei descoperi in revista: unul pe baza de somon, si unul dedicat lacto-ovo-vegetarienilor.
Pasca nu trebuie sa lipseasca de pe masa, asa ca te provocam sa reinventezi acest desert. Noi am incercat o varianta cu merisoare, fulgi de migdale si branza.
La rubrica dedicata nutritiei, citeste si aplica sfaturile noului specialist Good Food - medicul Elena David - pentru o nutritie echilibrata.
In plus, nu rata interviul cu Juan Amador, un chef cu trei stele Michelin si inspira-te din minunatele lui creatii culinare.
Good Food: te face sa gatesti din placere!
Incercati aceasta reteta simpla si gustoasa de clatite pufoase (pancakes). Cu doar cateva ingrediente de baza, veti obtine...
Clatite pufoase. Reteta simpla si gustoasa de pancakesCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii