De Pasti, Good Food iti propune un meniu festiv, pe care sa-l savurezi alaturi de cei dragi.
 
Incearca o friptura de miel cu usturoi servita pe pat de cartofi si ceapa, cu garnitura de morcovi copti cu glazura de miere. In plus, alte doua meniuri festive vei descoperi in revista: unul pe baza de somon, si unul dedicat lacto-ovo-vegetarienilor.

Pasca nu trebuie sa lipseasca de pe masa, asa ca te provocam sa reinventezi acest desert. Noi am incercat  o varianta cu merisoare, fulgi de migdale si branza. 

La rubrica dedicata nutritiei, citeste si aplica sfaturile noului specialist Good Food - medicul Elena David - pentru o nutritie echilibrata.

In plus, nu rata interviul cu Juan Amador, un chef cu trei stele Michelin si inspira-te din minunatele lui creatii culinare.

Good Food: te face sa gatesti din placere!

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto