Invita-ti prietenii dragi la un gratar si urmeaza retetele delicioase pe care ti le propunem in editia de mai a Good Food. Recomandarea noastra: costite de porc picante sau de miel aromat cu verdeturi la gratar. Salatele sunt si ele pe lista, trebuie doar sa alegi intre salata de andive cu sos vinegreta, salata de cartofi noi sau salata de linte Puy cu ceapa rosie si verdeata.
Am pregatit si o multime de noutati in acest numar. „Prajituri cu poveste” te va introduce in lumea diafana a deserturilor si iti va oferi sfaturi si sugestii cum sa iti iasa prajitura perfecta. In mai, am ales mille feuille.
Adina iti prezinta rubrica „Meserii cu gust”, in care povesteste cum este sa lucrezi intr-un laborator de ciocolata.
Si, nu in ultimul rând, din mai venim cu o noua sectiune dedicata designului de bucatarie si ustensilelor - Bucataria Good Food.
Good Food te face sa gatesti din placere!
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii