A doua editie a Good Food BBQ Party a strans in jur de 100 de persoane in gradina La Seratta, inclusiv cei mai buni bloggeri de food din tara, chef Joseph Hadad, chef Cezar Munteanu, Marius Tudosiei si cititori fideli ai revistei Good Food.
 
Cu ocazia evenimentului ce a marcat deschiderea sezonului de gratare, a fost lansata si cea mai noua carte Best of Good Food, in care am strans cele mai delicioase 122 de retete de gratar, triplu testate in bucataria Good Food si care se afla acum la toate chioscurile de ziare.
 
Incantati de bucate, atmosfera si vremea de afara, invitatii Good Food BBQ Party au petrecut pana tarziu in noapte.

Seara poate fi descrisa in cateva cuvinte: mancare buna, muzica faina, prieteni cu chef de petrecere. Intr-un cuvant: ex-ce-lent!

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto
  • Fara foto

    Cra Gar, 05 iulie 2013

    Buna articol!