Pui umplut în stil Marocan

Începand de luna aceasta, Good Food te ajuta sa-ti planifici meniul, zi de zi. Daca iti decupezi lista noastra de cumparaturi, ai rezolvat toate mesele calde pentru familie cu o singura vizita la supermarket, in weekend.  

Pui umplut în stil Marocan

Pui umplut în stil marocan

Preparare: 30 de minute, 4 portii Usor

Ingrediente:

50g de cuscus (se gaseste la raionul de produse etnice);
1 lingurita amestec de Ras el Hanout;
8 caise uscate, tocate;
2 linguri seminte de pin (se gasesc in hipermarketuri);
o legatura mica de patrunjel, tocata;
4 piepti de pui mari, dezosati, fara piele;
2 linguri ulei de masline;

1 Se asaza cuscusul si amestecul de condimente într-un bol termorezistent si se toarna deasupra 50ml de apa fierbinte. Se acopera si se lasa deoparte 5 minute. Se amesteca cuscusul cu o furculita, se adauga caisele, semintele de pin, patrunjelul si se omogenizeaza. Se asezoneaza cu sare si piper.

2 Se încalzeste cuptorul la 190° C/gaz 5. Se face o crestatura adanca in fiecare piept de pui, ca sa se formeze cate un buzunar. Se umplu buzunarele cu amestecul de cuscus, apoi se asaza pieptii într-o tava. Se ung cu ulei pe deasupra si se dau la cuptor 20 de minute, pana se fac bine. Se servesc cu cartofi copti si cu salata verde.

 

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Castraveti murati la soare

Castraveti murati la soare

Reteta de castraveti murati la soare. Castraveti murati de vara, reteta simpla si delicioasa.

Castraveti murati la soare
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Rulada cu dulceata de afine

Rulada cu dulceata de afine

Rulada cu dulceata de afine