Începand de luna aceasta, Good Food te ajuta sa-ti planifici meniul, zi de zi. Daca iti decupezi lista noastra de cumparaturi, ai rezolvat toate mesele calde pentru familie cu o singura vizita la supermarket, in weekend.
Pui umplut în stil marocan
Preparare: 30 de minute, 4 portii Usor
Ingrediente:
50g de cuscus (se gaseste la raionul de produse etnice);
1 lingurita amestec de Ras el Hanout;
8 caise uscate, tocate;
2 linguri seminte de pin (se gasesc in hipermarketuri);
o legatura mica de patrunjel, tocata;
4 piepti de pui mari, dezosati, fara piele;
2 linguri ulei de masline;
1 Se asaza cuscusul si amestecul de condimente într-un bol termorezistent si se toarna deasupra 50ml de apa fierbinte. Se acopera si se lasa deoparte 5 minute. Se amesteca cuscusul cu o furculita, se adauga caisele, semintele de pin, patrunjelul si se omogenizeaza. Se asezoneaza cu sare si piper.
2 Se încalzeste cuptorul la 190° C/gaz 5. Se face o crestatura adanca in fiecare piept de pui, ca sa se formeze cate un buzunar. Se umplu buzunarele cu amestecul de cuscus, apoi se asaza pieptii într-o tava. Se ung cu ulei pe deasupra si se dau la cuptor 20 de minute, pana se fac bine. Se servesc cu cartofi copti si cu salata verde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii