Începand de luna aceasta, Good Food te ajuta sa-ti planifici meniul, zi de zi. Daca iti decupezi lista noastra de cumparaturi, ai rezolvat toate mesele calde pentru familie cu o singura vizita la supermarket, in weekend.
Pui umplut în stil marocan
Preparare: 30 de minute, 4 portii Usor
Ingrediente:
50g de cuscus (se gaseste la raionul de produse etnice);
1 lingurita amestec de Ras el Hanout;
8 caise uscate, tocate;
2 linguri seminte de pin (se gasesc in hipermarketuri);
o legatura mica de patrunjel, tocata;
4 piepti de pui mari, dezosati, fara piele;
2 linguri ulei de masline;
1 Se asaza cuscusul si amestecul de condimente într-un bol termorezistent si se toarna deasupra 50ml de apa fierbinte. Se acopera si se lasa deoparte 5 minute. Se amesteca cuscusul cu o furculita, se adauga caisele, semintele de pin, patrunjelul si se omogenizeaza. Se asezoneaza cu sare si piper.
2 Se încalzeste cuptorul la 190° C/gaz 5. Se face o crestatura adanca in fiecare piept de pui, ca sa se formeze cate un buzunar. Se umplu buzunarele cu amestecul de cuscus, apoi se asaza pieptii într-o tava. Se ung cu ulei pe deasupra si se dau la cuptor 20 de minute, pana se fac bine. Se servesc cu cartofi copti si cu salata verde.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii