
PREPARARE: 20 de minute, 2 portii, usor
2 fileuri de somon fara piele
5 cepe verzi, 3 întregi, 2 feliate marunt
1 legatura mica de marar, jumatate tocata
1 lamaie, jumatate stoarsa, jumatate feliata
125g de paste orzo
ulei de masline extravirgin
1 lingurita cu varf de maioneza
½ castravete, curatat si taiat felii
1. Se toarna suficienta apa într-o tigaie întinsa cat sa acopere fileurile de somon. Se adauga trei cepe verzi, mararul netocat, feliile de lamaie, sare si piper si se aduce la fierbere. Se asaza cu atentie cele doua fileuri de somon în acest lichid, se da focul la mic si se fierbe 6-8 minute sau pana ce pestele este patruns. Se ia de pe foc si se pune deoparte.
2. Între timp, se fierb pastele orzo conform instructiunilor de pe pachet, apoi se clatesc în apa rece si se scurg foarte bine.
3. Se amesteca doua lingurite de suc de lamaie cu o lingura de ulei de masline, maioneza, sare si piper. Se pun într-un bol pastele fierte, cepele verzi feliate, castravetele, mararul tocat si dressingul. Se amesteca si se serveste cu pestele fiert.
V.N. per portie: 549 kilocalorii, 37,2g proteine, 46,6g carbohidrati, 25,1g grasimi, 4,6g grasimi saturate, 1,1g fibre, 0,25g sare
Recomandari pentru tine si casa ta
Aparat de vidat alimente FFS005X-01, vidare uscata/umeda, functie pulse
Set pentru Smoothie si Inghetata pentru gama C9500, C9820, EVO820 si MOTIV1
pana la 12 rate
- 1 comentariu
Constantin Borlovan, 19 iunie 2014
Suna bine.....