Incearca o salata  usoara si hranitoare, pe care o poti lua si la picnic cu prietenii. Reteta de salata de paste orzo cu castraveti, marar si somon o gasesti si in Good Food de mai, dar si online pe site-ul goodfood.ro.


PREPARARE: 20 de minute, 2 portii, usor

2 fileuri de somon fara piele
5 cepe verzi, 3 întregi, 2 feliate marunt
1 legatura mica de marar, jumatate tocata
1 lamaie, jumatate stoarsa, jumatate feliata
125g de paste orzo
ulei de masline extravirgin
1 lingurita cu varf de maioneza
½ castravete, curatat si taiat felii

1. Se toarna suficienta apa într-o tigaie întinsa cat sa acopere fileurile de somon. Se adauga trei cepe verzi, mararul netocat, feliile de lamaie, sare si piper si se aduce la fierbere. Se asaza cu atentie cele doua fileuri de somon în acest lichid, se da focul la mic si se fierbe 6-8 minute sau pana ce pestele este patruns. Se ia de pe foc si se pune deoparte.

2. Între timp, se fierb pastele orzo conform instructiunilor de pe pachet, apoi se clatesc în apa rece si se scurg foarte bine.


3. Se amesteca doua lingurite de suc de lamaie cu o lingura de ulei de masline, maioneza, sare si piper. Se pun într-un bol pastele fierte, cepele verzi feliate, castravetele, mararul tocat si dressingul. Se amesteca si se serveste cu pestele fiert.

V.N. per portie: 549 kilocalorii, 37,2g proteine, 46,6g carbohidrati, 25,1g grasimi, 4,6g grasimi saturate, 1,1g fibre, 0,25g sare

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto
  • Fara foto

    Constantin Borlovan, 19 iunie 2014

    Suna bine.....