Prima oară am mâncat sushi în facultate, în bucătăria unui prieten, împreună cu alţi trei oameni. Am pus toţi bani şi am cumpărat două caserole cum se vând la supermarketuri: una mai mare, plină cu „buturugi” colorate, iar una mult mai mică, plină cu sos de soia. Era o premieră, cred că fiecare dintre noi avea emoţii (nimeni nu recunoştea, ne purtam de parcă ne-am fi născut cu sushi pe masă). Am mâncat cu furculiţa, nici nu ne-a trecut prin cap să cumpărăm sau să folosim beţişoarele specifice. Nu mi-a plăcut.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii