Kimbap este unul dintre cele mai populare feluri de mancare coreeana, ce se poate servi ca aperitiv la mese festive sau ca gustare rece intre mese. Aparent, seamana bine cu sushi, dar exista diferente. Sushi-ul are un numar minim de ingrediente, contine sushimi (peste crud) si se mananca impreuna cu pasta iute de wasabi pe cand kimbap-ul nu contine peste crud, foloseste mai multe ingrediente si nu are nevoie de wasabi.
Pasta de ardei iute, care se obtine din ardei iuti uscati, sare, apa si boabe de soia fermentate, este folosita ca sos pentru diverse tipuri de legume, fiind totodata consumata frecvent impreuna cu orez si ulei de susan.
Varianta populara de kimbap:

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii