Duminică, 10 iulie, la Afi Palace Cotroceni, în cupola centrală, se lasă cu dezmăţ culinar! Dacă vrei să ne cunoşti mai bine, dar şi pentru că ne place să gătim din plăcere, echipa Good Food te invită la masă alături de prietenii săi! Intră pe site-ul www.goodfood.ro să te înscrii alegând momentul zilei în care vrei să iei masa alături de noi. La final, punem pe masă şi premiile Good Food.
“Ştim că cititorii Good Food sunt curioşi să afle ce este în spatele reţetelor din revistă aşa că propunem o experienţă de primă mână: duminică îi scoatem la masă de dimineaţă până seară. Vom pregăti pentru ei micul dejun, prânzul şi cina, dar avem şi alte surprize pentru bucătarii de plăcere”, a declarat Cristina Mazilu redactor-şef al revistei Good Food.
Astfel, ziua de duminică va avea trei momente speciale. Micul dejun te va încânta cu biscuiţi de ovăz şi suc proaspăt de portocale pregătite de Adina Scorţescu, food editor Good Food.
Meniul pentru prânz va fi unul uşor, de vară: creveţi şi salată mediteraneeană pregătite de Cristina Mazilu, redactor-şef Good Food. Cina va fi pregătită de invitatul nostru special Marius Tudosiei, Băcanu’ de la Băcănia Veche care va prepara pui la wok şi cuşcuş cu legume.
Programul evenimentului: mic dejun la ora 11:00, prânzul la ora 13:00, cina la ora 18:00.
Înscrie-te aici: http://www.goodfood.ro/concursuri/la-masa-cu-goodfood.html
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii