Fermierii vad in ferma nu doar o activitate generatoare de venituri dar si un mod de viata, cu beneficii care sunt greu de masurat, inclusiv contactul constant cu natura, independent, locuinta aproape de terenul si activitatile fermei, distanta mica intre casa si locul de munca, activitati sociale si relatii cu vecinii, recunoastere publica si sentimentul important al producerii hranei.
Sambata si duminica, 21-22 mai 2011, Asociatia Grupul de Initiativa Radu Anton Roman, va propune o noua intalnire cu producatorii, produsele locale si posibilitatea sa aflati povestea din spatele muncii lor. Nu produsul local ne intereseaza, ci cum anume a ajuns si de ce, la oras.
Afumaturi, branzeturi, vinuri, masline, ulei Thassos STG, brutarie, salate, ridichi, ceapa, usturoi. Avem si ceva de mancare, de la bucataria The ARK.
Adresa: Str. Uranus 150, sector 5, Bucuresti, vis-a-vis de Piata de Flori George Cosbuc.
Mai multe detalii gasiti aici: http://www.targultaranului.ro/
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii