Fermierii vad in ferma nu doar o activitate generatoare de venituri dar si un mod de viata, cu beneficii care sunt greu de masurat, inclusiv contactul constant cu natura, independent, locuinta aproape de terenul si activitatile fermei, distanta mica intre casa si locul de munca, activitati sociale si relatii cu vecinii, recunoastere publica si sentimentul important al producerii hranei.
Sambata si duminica, 21-22 mai 2011, Asociatia Grupul de Initiativa Radu Anton Roman, va propune o noua intalnire cu producatorii, produsele locale si posibilitatea sa aflati povestea din spatele muncii lor. Nu produsul local ne intereseaza, ci cum anume a ajuns si de ce, la oras.
Afumaturi, branzeturi, vinuri, masline, ulei Thassos STG, brutarie, salate, ridichi, ceapa, usturoi. Avem si ceva de mancare, de la bucataria The ARK.
Adresa: Str. Uranus 150, sector 5, Bucuresti, vis-a-vis de Piata de Flori George Cosbuc.
Mai multe detalii gasiti aici: http://www.targultaranului.ro/

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii