Fermierii vad in ferma nu doar o activitate generatoare de venituri dar si un mod de viata, cu beneficii care sunt greu de masurat, inclusiv contactul constant cu natura, independent, locuinta aproape de terenul si activitatile fermei, distanta mica intre casa si locul de munca, activitati sociale si relatii cu vecinii, recunoastere publica si sentimentul important al producerii hranei.
Sambata si duminica, 21-22 mai 2011, Asociatia Grupul de Initiativa Radu Anton Roman, va propune o noua intalnire cu producatorii, produsele locale si posibilitatea sa aflati povestea din spatele muncii lor. Nu produsul local ne intereseaza, ci cum anume a ajuns si de ce, la oras.
Afumaturi, branzeturi, vinuri, masline, ulei Thassos STG, brutarie, salate, ridichi, ceapa, usturoi. Avem si ceva de mancare, de la bucataria The ARK.
Adresa: Str. Uranus 150, sector 5, Bucuresti, vis-a-vis de Piata de Flori George Cosbuc.
Mai multe detalii gasiti aici: http://www.targultaranului.ro/

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii