Sweet Fest, Festivalul dulciurilor gourmet, va avea intre 14 – 16 februarie o editie dedicata Zilei Indragostitilor. Desfasurat in centrul istoric al capitalei, la Hanul lui Manuc, Sweet Fest devine pentru trei zile destinatia preferata pentru delicii gourmet si cadouri tematice.
 

Festivalul dulciurilor gourmet readuce in prim plan traditia cadourilor si delicateselor artizanale, special concepute pentru a celebra sarbatoarea indragostitilor: specialitati surprinzatoare de praline belgiene si de trufe, variatiuni de ciocolată artizanala cu trandafiri, foiță de aur sau cu fructe exotice, clatite frantuzesti pregatite pe loc, cupcakes, prăjituri tradiționale, cafea, ceaiuri, și multe alte cadouri.

Editia de Valentine’s a Sweet Fest aduce in premiera retete cu ingrediente afrodisiace, sesiuni de live cooking ale desertului preferat si concursuri cu premii exclusiv dedicate vizitatorilor. Si la aceasta editie va participa Creperie d’Amour, care vine in premiera cu crepe Amante, cu ciocolata, chilli si coaja de mandarina.

Sweet Fest - ediția de Valentine’s Day debutează vineri, 14 februarie orele 10:00 și se încheie duminică, 16 februarie orele 19:00. Accesul vizitatorilor este gratuit, în toate zilele festivalului: vineri, sâmbătă și duminică, între orele 10:00 – 19:00.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii