Maa Tamagosan este creatoarea acestor delicii dragalase in forma de ursuleti ce imbratiseaza migdale. Aceste fursecuri sunt alegerea perfecta atunci cand doriti sa le faceti o surpriza celor mici sau, de ce nu, pot fi o surpriza placuta chiar si pentru adulti. Pe langa gustul foarte bun, ursuletii dulci impresioneaza prin aspectul lor. Din fericire pentru noi, Maa a impartasit pe blogul sau modalitatea de realizare a acestor deserturi.
110 gr faina
Mod de preparare:
7. Plasati migdalele in centrul prajiturilor si aduceti mainile ursuletilor peste ele.
10. Dupa ce le-ati scos din cuptor, lasati-le sa se raceasca putin inainte de a le servi.
Pofta buna!
Sursa articol si sursa foto: boredpanda.com
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii