Maa Tamagosan este creatoarea acestor delicii dragalase in forma de ursuleti ce imbratiseaza migdale. Aceste fursecuri sunt alegerea perfecta atunci cand doriti sa le faceti o surpriza celor mici sau, de ce nu, pot fi o surpriza placuta chiar si pentru adulti. Pe langa gustul foarte bun, ursuletii dulci impresioneaza prin aspectul lor. Din fericire pentru noi, Maa a impartasit pe blogul sau modalitatea de realizare a acestor deserturi. 
 
Ingrediente necesare:

110 gr faina
20 gr amidon de cartofi
un varf de cutit de sare
40 gr sirop sfecla de zahar
10 gr miere
30 gr ulei vegetal

Mod de preparare:
 
1. Preincalziti cuptorul la 160 °C.
2. Amestecati faina cu amidonul si cu sarea.
3. Amestecati siropul de sfecla de zahar cu mierea si cu sarea intr-un bol mic. Turnati compozitia obtinuta peste faina si amestecati din nou.
4. Intindeti aluatul pe o hartie de copt cu ajutorul unui sucitor.
5. Cu ajutorul formei speciale pentru prajituri, creati ursuletii.


 
6. Desenati fetele ursuletilor cu ajutorul unui obiect ascutit.


7. Plasati migdalele in centrul prajiturilor si aduceti  mainile ursuletilor peste ele.




 
8. Din restul de aluat faceti bilute mici pe post de codite pentru ursuleti.
9. Tineti-le la cuptor pentru 10 minute, apoi reduceti temperatura la 150°C si mai lasati-le inca 10 minute.
10. Dupa ce le-ati scos din cuptor, lasati-le sa se raceasca putin inainte de a le servi.



Pofta buna!

Sursa articol si sursa foto: boredpanda.com

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Lacra, 09 martie 2016

    Buna ziua!imi puteti spune exact de unde ati cumparat forma????

  • Maria Marta, 31 august 2014

    super draguti, totusi incercati sa nu preparati termic mierea... devine toxica!

  • Lorena Tegian, 26 august 2014

    Multumesc pentru raspuns, Gabrielei Barbu!

  • Arpad Ianko, 25 august 2014

    gud

  • Daniela Straton, 22 august 2014

    Pot pune sirop de agave in locul celui de sfecla?

  • Carmen Batcu, 22 august 2014

    frumosi

  • Lucia Gheorghe, 22 august 2014

    ma bucura acesti ursuleti ,am sa incerc deoarece au indulcitorii.

  • Pinguinelu Buclucas, 22 august 2014

    ce dragut!

  • VIORICA, 22 august 2014

    draguti si buni

  • kok miori, 22 august 2014

    merita incercat

  • Gabriela Barbu, 22 august 2014

    Siropul din sfecla de zahar se poate inlocui, cu succes, cu sirop din zahar.

  • Lorena Tegian, 22 august 2014

    Foarte dragalasi, ursuleții! Dar am o intrebare? Cu ce pot inlocui siropul de sfecla de zahar?