Maa Tamagosan este creatoarea acestor delicii dragalase in forma de ursuleti ce imbratiseaza migdale. Aceste fursecuri sunt alegerea perfecta atunci cand doriti sa le faceti o surpriza celor mici sau, de ce nu, pot fi o surpriza placuta chiar si pentru adulti. Pe langa gustul foarte bun, ursuletii dulci impresioneaza prin aspectul lor. Din fericire pentru noi, Maa a impartasit pe blogul sau modalitatea de realizare a acestor deserturi.
110 gr faina
Mod de preparare:
7. Plasati migdalele in centrul prajiturilor si aduceti mainile ursuletilor peste ele.
10. Dupa ce le-ati scos din cuptor, lasati-le sa se raceasca putin inainte de a le servi.
Pofta buna!
Sursa articol si sursa foto: boredpanda.com
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii